בעיה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה
    ויקי
    18/10/2010

שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וחודשיים. הילדה כבר הוציאה את שיניה החותעות למעלה ולמטה ואת החותכות צדדיות. כמו כן, הילדונת הספיקה להוציא ארבע שיניים טוחנות אמנם לא במלואן אבל הן נראות והן בחוץ. לאחרונה מאז יום שישי האחרון הילדה סובלת ה מ ו ן משיניים. ארבעת הימים הללו (ואנחנו נכנסים ליום החמישי) פשוט שונים ממה שעברנו בפעמים הקודמות. הילדה מריירת המון, לא אוכלת, בקושי ישנה ורק רוצה על הידיים ובוכה המון. היא תופסת את הלחי מצד ימין שלה ומייבבת. אין חום ואין שילשולים. בפעמים הקודמות תופעות אלה היו יחד עם צינון ושיעול. בנוסף, בפעמים הקודמות הילדה היתה אוכלת רק מטרנה, הפעם היא לא מוכנה למצוץ מהבקבוק כי מאוד כואב לה וחיה על כמה כפיות של גרבר קר וזהו. אנחנו מטפלים בנורופן,טיג'ל וגליגם. רצינו לשאול האם הערבובידה בתרופות חיוני? האם המצב החדש יכול להעיד על בעיה אחרת מצמיחת שיניים אולי דלקת או עששת? מהם הסימנים לעששת?
    ענו לי במהרה תודה אמא היסטריחת ועייפה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    19/10/2010

היסטריה היא יועץ רע. התגובה שתארת אכן חמורה מהרגיל . אם זו הבעיה היחידה והתלונה היחידה היא בפה כדי שתבדק על ידי מומחה לרפואת שיניים לילדים. טיפול בטיג'ל ונורופן אינו בעיה.יתכן שמספר שיניים בוקעות יחד וגרמו לתופעה אם זה הענין . לרוב המצב חולף מהר ואת ובתך תוכלו לנוח. לא נראה לי שמדובר בעששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו