מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטותהילי10/12/2010
היי,
בני בן שנה ו-7 התחילו לצמוח לו השיניים מגיל חצי שנה.
אני לא חושבת שכולם צמחו, אבל יש לו כבר הרבה (אני חושבת 12)
מזה כחודש מחזיק את האזור של הלסטות הגרון- היה לו לפני שבוע וחצי גרון קצת אדום ובלוטות לימפה קצת נפחות- חשבנו שזה מזה. אבל עבר לו ועדיין מחזיק את אזור הלסטות (בהמשך הגרון)
בשבוע האחרון קם הרבה פעמים בלילה בבכי (לילה אחד לא ישן כל הלילה רק עלינו וקם כל הזמן)
חוץ מיום אחד שבכה ממש גם ביום במשך שעה- במשך היום הוא בסדר רק בלילה קם בבכי ומחזיק האזור של הלסטות.
עוד מידע: לא ממש הקפדנו על צחצוח שיניים כי הוא סרב בכל תוקף להכניס לפה (ניסינו הכל שישחק עם זה , שירים , שיראה אותנו מצחצחים.. הכל!) עכשיו אני משתדלת קצת בכוח לפחות לעבור לו עם המברשת על כל השיניים - לא יודעת כמה אפקטיבי.
היינו לפני כ-4 ימים אצל הרופא- הוא בדק גרון , אוזניים וכו והכל היה בסדר ואמר שאולי זה באמת השיניים.
שאלותי: האם יכול להיות שהשיניים הטוחנות צומחות לו -ושהצמיחה שלהם הרבה יותר קשה משאר השיניים?
האם יכול להיות שזה לוקח כל כך הרבה זמן ?
האם יכול להיות שבגלל צחצוח לקוי או העדר יש לו כבר חור בשן ?
האם יכול להיות שן כלואה?
האם כדאי לפנות לייעוץ של רופא שיניים? כי הרופא שלו אמר שאין מה לפנות -שזה טבעי, פשוט זה הרבה זמן ואני כבר לא יודעת מה לעשות
היינו בערך בגיל שנה -ואז הוא לא פתח את הפה ובכלל לא הסתכלו לו בתוך הפה..
אשמח מאוד לתגובות ועצות,
תודה רבה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטות - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן12/12/2010פני לרופא שיניים מומחה לילדים שיבדוק זמני בקיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)