בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטות
    הילי
    10/12/2010

היי,

בני בן שנה ו-7 התחילו לצמוח לו השיניים מגיל חצי שנה.
    אני לא חושבת שכולם צמחו, אבל יש לו כבר הרבה (אני חושבת 12)

מזה כחודש מחזיק את האזור של הלסטות הגרון- היה לו לפני שבוע וחצי גרון קצת אדום ובלוטות לימפה קצת נפחות- חשבנו שזה מזה. אבל עבר לו ועדיין מחזיק את אזור הלסטות (בהמשך הגרון)

בשבוע האחרון קם הרבה פעמים בלילה בבכי (לילה אחד לא ישן כל הלילה רק עלינו וקם כל הזמן)
    חוץ מיום אחד שבכה ממש גם ביום במשך שעה- במשך היום הוא בסדר רק בלילה קם בבכי ומחזיק האזור של הלסטות.
    עוד מידע: לא ממש הקפדנו על צחצוח שיניים כי הוא סרב בכל תוקף להכניס לפה (ניסינו הכל שישחק עם זה , שירים , שיראה אותנו מצחצחים.. הכל!) עכשיו אני משתדלת קצת בכוח לפחות לעבור לו עם המברשת על כל השיניים - לא יודעת כמה אפקטיבי.

היינו לפני כ-4 ימים אצל הרופא- הוא בדק גרון , אוזניים וכו והכל היה בסדר ואמר שאולי זה באמת השיניים.
    שאלותי: האם יכול להיות שהשיניים הטוחנות צומחות לו -ושהצמיחה שלהם הרבה יותר קשה משאר השיניים?
    האם יכול להיות שזה לוקח כל כך הרבה זמן ?
    האם יכול להיות שבגלל צחצוח לקוי או העדר יש לו כבר חור בשן ?
    האם יכול להיות שן כלואה?
    האם כדאי לפנות לייעוץ של רופא שיניים? כי הרופא שלו אמר שאין מה לפנות -שזה טבעי, פשוט זה הרבה זמן ואני כבר לא יודעת מה לעשות
    היינו בערך בגיל שנה -ואז הוא לא פתח את הפה ובכלל לא הסתכלו לו בתוך הפה..

אשמח מאוד לתגובות ועצות,
    תודה רבה,
    הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ו-7 -מחזיק את הלסטות - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    12/12/2010

פני לרופא שיניים מומחה לילדים שיבדוק זמני בקיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו