טיפול בהרדמה כללית.

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה כללית.
    הילה
    26/01/2011

בתי בת 3 וחמישה חודשים. לאחר ביקור במרפאת שיניים מומחית לילדים נאמר לי שבגלל שיש לה הרבה טיפולים לחשוב על הרדמה כללית. משך ההרדמה יהיה בין 2-3. אני מאודד פוחדת מהרדמה כללית ואינני יודעת מה לעשות. אופציה נוספת היא לנסות גז צחוק ועוד תרופה שנאמר לי שהיא מרה ואז לנסות. אני נואשת ומפוחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהרדמה כללית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה כללית. - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    26/01/2011

טיפול בהרדמה כללית הוא אחת האופציות לטיפול בגיל צעיר.אם לא ניתן לקבל שיתוף פעולה והטיפולים רבים או מסובכים.
    סדציה תרופתית (אפשר להוסיף מיץ פטל ותהיה פחות מרה) עם או בלי תוספת גז צחוק, היא אפשרות נוספת, כאשר שתיהן מבוצעות על ידי מומחה לילדים תוך גישה נכונה וחינוך הילד.
    כמות הטיפולים ומיומנות הרופא כמו גם נכונות ההורים הם הקובעים את השיטה הנבחרת.
    שתי השיטות בתנאים אילו מקובלות ונחשבות לבטוחות יחסית. הרדמה נעשית יחד עם רופא מרדים מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהרדמה כללית. - תגובה - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    27/01/2011

אני אישית מתנגדת לשימוש הכל כל תכוף בהרדמה כללית ככלי טיפולי ברפואת שיניים לילדים. כפי שענה פרופ סרנת בעדינות רופא מומחה מיומן יודע להתמודד עם ׳תרופה מרה׳ מצאי רופא שמיומן בשיטה היא הרבה יותר פשוטה מהרדמה כללי
    וללא הסיכון של הרדמה כללית. גם מגוון דרכי הטישטוש שונות. יש תרופות שנותנות זמן עבודה קצר ויש שמאפשרות סיום כל הטיפול בפעם אחת כשהילד ער. בדקי עוד הרדמה כללית לא בונה מתרפא טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו