מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בהרדמה כללית.הילה26/01/2011
בתי בת 3 וחמישה חודשים. לאחר ביקור במרפאת שיניים מומחית לילדים נאמר לי שבגלל שיש לה הרבה טיפולים לחשוב על הרדמה כללית. משך ההרדמה יהיה בין 2-3. אני מאודד פוחדת מהרדמה כללית ואינני יודעת מה לעשות. אופציה נוספת היא לנסות גז צחוק ועוד תרופה שנאמר לי שהיא מרה ואז לנסות. אני נואשת ומפוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בהרדמה כללית. - תגובה
פרופ' חיים סרנת26/01/2011טיפול בהרדמה כללית הוא אחת האופציות לטיפול בגיל צעיר.אם לא ניתן לקבל שיתוף פעולה והטיפולים רבים או מסובכים.
סדציה תרופתית (אפשר להוסיף מיץ פטל ותהיה פחות מרה) עם או בלי תוספת גז צחוק, היא אפשרות נוספת, כאשר שתיהן מבוצעות על ידי מומחה לילדים תוך גישה נכונה וחינוך הילד.
כמות הטיפולים ומיומנות הרופא כמו גם נכונות ההורים הם הקובעים את השיטה הנבחרת.
שתי השיטות בתנאים אילו מקובלות ונחשבות לבטוחות יחסית. הרדמה נעשית יחד עם רופא מרדים מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהרדמה כללית. - תגובה - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן27/01/2011אני אישית מתנגדת לשימוש הכל כל תכוף בהרדמה כללית ככלי טיפולי ברפואת שיניים לילדים. כפי שענה פרופ סרנת בעדינות רופא מומחה מיומן יודע להתמודד עם ׳תרופה מרה׳ מצאי רופא שמיומן בשיטה היא הרבה יותר פשוטה מהרדמה כללי
וללא הסיכון של הרדמה כללית. גם מגוון דרכי הטישטוש שונות. יש תרופות שנותנות זמן עבודה קצר ויש שמאפשרות סיום כל הטיפול בפעם אחת כשהילד ער. בדקי עוד הרדמה כללית לא בונה מתרפא טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)