מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקיעת שן ראשונה-הצילו!נעה12/02/2011
שלום רב!
ילדי המתוק בן 4.5 חודשים... לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) גיל לגיטימי להתחלת צמיחת השיניים...
כבר למעלה מחודש מרייר כמו סאן-ברנרד והידיים בפה דרך קבע. לאחרונה התווספו חוסר שקט ("אנדרסטייטמנט אוף דה ייר"...) שמתבטא בפרצי בכי נונדניקי כזה, הכנסה כפייתית של כל דבר שבקרבתו לפה, חוסר חשק לשחק לבד ולהעסיק את עצמו (עד לא מזמן היה יושב בטרמפולינה או שוכב באוניברסיטה למשך שעות ומשחק) ובעיקר נורא רוטן ועצבני.
ניסיתי לשים את אצבעותיי על החניכיים הקידמיות (עליונות ותחתונות) ואינני יכולה להגיד כי חשתי תחושה של שן מבצבצת, גם אין למראית עין נפיחות מיוחדת או חלילה דלקת-
האם אני עומדת בפני בקיעת השן הראשונה של פיצי, או שמא הוא קיבל את האופי הקריזיונרי שלי וזה כל הסיפור...?
כמו שאמרתי בכותרת- הצילו!
תודה מראש,
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקיעת שן ראשונה-הצילו! - תגובה
פרופ' חיים סרנת13/02/2011מאחר ואיני יכול להשוות התנהגות ואופי הרי קרוב לודאי שהסימנים שהזכרת יכולים בהחלט לאותת על תחילתו של תהליך בקיעה השיניים הראשונות שלפעמים מתמשך קצת. יש אמצעים שונים להרגעה, מצעצועי נשיכה לפעמים קרים וכן משחות טבעיות ואחרות למריחה שיתכן ויתנו לך הקלה כלשהיא.זה עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)