רווח בשניים קדמיות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• רווח בשניים קדמיות
    לי
    02/05/2011

שלום רב,
    בני בן 11 חודשים וצמחו לו שתי שניים קדמיות עם רווח מאוד גדול לפחות חצי ס"מ .
    האם זה תקין?לשני ילדיי הנוספים אין את הרווחים הללו!
    האם צמיחת השניים הקבועות יצמחו בדיוק באותו מקום של שיני החלב. אציין ששאר השיניים שצמחו לו עד כה לא צמחו עם רווחים.זה מטריד אותי משום שנתתי לו ללעוס ביסקוויט והוא ממש נפצע בין הרווח כלומר בבשר החנייכים ירד לו דם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווח בשניים קדמיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בשניים קדמיות - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    03/05/2011

מזל טוב! בנך מיוחד ושונה במשהו מאחיו . נשמע תקין ביותר. ככל ילד רצוי מגיל זה להיות במעקב של רופא שיניים מומחה לילדים. הוא יעקוב אחר צורת וסדר בקיעה תקין וידע אם הרווח תקין או אולי חסרה שן או שמא לא בקעה ולכן יש רווח?
    אני משערת שהכל תקין אך חשוב שבנך ייבדק ויהיה במעקב כל חצי שנה או לפי שיקול הרופא שיתרשם .
    11 חודש זה צעיר מידי כדי להתרשם מרווח סופי . צריכות לבקוע עוד שיניים שבקיעתן תצמצם את הרווח.
    11 חודש זה גם גיל שאין מה לצלם שיניים קדמיות אלא להמתין בינתיים ולראות מה בוקע. הרופא המומחה לרפ׳ש לילדים יידע מתי לעקוב ומתי להתערב, אם בכלל.
    ס ב ל נ ו ת. ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו