מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חתיוך שפה קשורה בת שנה ו 9 חודשיםשרון29/05/2011
נולדו עם שפה קשורה.
לבתי בת שנה ו 9 חודשים יש רווח בין השיניים ומיתר עבה ביניהם שמגיע עד קו השיניים ומפריד ביניהם- החתיכת בשר שקושרת את השפה לחניכיים.
לבני בגיל חודשיים חתכתי את השפה הקשורה.
אם אעשה פעולת חיתוך לבת שלי (בת שנה ו 9 חודשים) האם יש סיכוי שאחסוך לה את הרווח בין השיניים...
ממה נוצר רווח ? האם יש קשר לשפה קשורה?
מדובר בטשטוש והרדמה מקומית.
רופא שיניים אחד אמר שיש סיכוי שזה יסתדר לבד. אם חתוך לה את השפה הקשורה האם יש סיכוי שלא יהיה לה רווח/
האם נכון שהצלקת מהחיתוך יכול לגרום לבעיות בסגירת הרווח בין השיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתיוך שפה קשורה בת שנה ו 9 חודשים - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן01/06/2011הייתי ממתינה. מה בוער? למה לטשטש? היתרונות לעומת החסרונות בטיפול זה בגיל כה צעיר קלושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיתוך שפה קשורה
שרון02/06/2011אם זה יחסוך לה רווח בין השיניים אני חושבת שזה שווה את הפרוצדורה בגיל ההתבגרות. כמו כן נראה לי שקשה לצחצח לה שיניים וכן יכולה להווצר עששת.
אם יש סיכוי שזה יחסוך לי רווח בין השיניים נראה לי שכדאי. האם צלקת שתווצר בעקבות חיתוך יכולה לגרום לבעיה אח:"כ בסגירת הרווח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)