חתיוך שפה קשורה בת שנה ו 9 חודשים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• חתיוך שפה קשורה בת שנה ו 9 חודשים
    שרון
    29/05/2011

נולדו עם שפה קשורה.
    לבתי בת שנה ו 9 חודשים יש רווח בין השיניים ומיתר עבה ביניהם שמגיע עד קו השיניים ומפריד ביניהם- החתיכת בשר שקושרת את השפה לחניכיים.
    לבני בגיל חודשיים חתכתי את השפה הקשורה.
    אם אעשה פעולת חיתוך לבת שלי (בת שנה ו 9 חודשים) האם יש סיכוי שאחסוך לה את הרווח בין השיניים...
    ממה נוצר רווח ? האם יש קשר לשפה קשורה?
    מדובר בטשטוש והרדמה מקומית.
    רופא שיניים אחד אמר שיש סיכוי שזה יסתדר לבד. אם חתוך לה את השפה הקשורה האם יש סיכוי שלא יהיה לה רווח/
    האם נכון שהצלקת מהחיתוך יכול לגרום לבעיות בסגירת הרווח בין השיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתיוך שפה קשורה בת שנה ו 9 חודשים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    01/06/2011

הייתי ממתינה. מה בוער? למה לטשטש? היתרונות לעומת החסרונות בטיפול זה בגיל כה צעיר קלושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיתוך שפה קשורה

שרון
    02/06/2011

אם זה יחסוך לה רווח בין השיניים אני חושבת שזה שווה את הפרוצדורה בגיל ההתבגרות. כמו כן נראה לי שקשה לצחצח לה שיניים וכן יכולה להווצר עששת.
    אם יש סיכוי שזה יחסוך לי רווח בין השיניים נראה לי שכדאי. האם צלקת שתווצר בעקבות חיתוך יכולה לגרום לבעיה אח:"כ בסגירת הרווח?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו