מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הלבנת שיניים לבן 11אמא אחת11/06/2011
שלום רב,
שאלה בבקשה.
בני בן ה11 מקפיד מאוד על צחצוח שיניים.
הוא עבר הדרכה לצחצוח נכון וגם אנחנו מאוד מקפידים בבית.
עם זאת, השיניים שלו מאוד מאוד צהובות. אין לו עששת, רק צבע שיניים מאוד לא יפה.
זה מגיע לידי כך שמעירים לו בכיתה ושואלים אותו אם הוא בכלל מצחצח שיניים.
העניין מפריע לו וכהורים, מפריע גם לנו.
האם הלבנת שיניים במרפאת שיניים (לא טיפול ביתי) מתאימה לו?
עשיתי גוגל וראיתי מיני מרפאות שמציעות טיפולי הלבנה תוך שעה, גם לילדים ורציתי לשאול מה דעתכם. היינו השבוע איתו אצל השיננית והוא מטופל קבוע וללא חורים.
אשמח מאוד לעצתכם. אני רגע לפני לתאם לו תור להלבנה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים לבן 11 - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן11/06/2011אין מניעה להלבנה. ובכל זאת הייתי מחפשת מומחה לילדים שמבין והתנסה בהלבנה כדי שיתאים לבנך את הדרך הנכונה ביותר. הייתי דורשת יותר מאשר "הבטחה בשעה" - ניסיון מוכח עם נוער, ממחיות וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אני12/06/2011מעבר לגוגל והמלצות באינרנט, איך אני מבררת?....
האם יש סיכוי לקבל כאן המלצה? אפילו מספר שמות...
האם אתם עוסקים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלבנת שיניים לבן 11 - תגובה
פרופ' חיים סרנת12/06/2011מקובל לפי הנחיות האגודה האמריקאית לרפואת שיניים לילדים, לא להמליץ על טיפולי הלבנה לפני גיל 15.
ניתן להשתמש בשיטות ההלבנה הביתיות עד לתקופה זו . אם הצבע הוא יוצא דופן בכהותו כדאי לברר מהי הסיבה לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)