שיניים עקומות לתינוקת

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• שיניים עקומות לתינוקת
    אור
    16/06/2011

היי בתי בת שנה בדיוק.התחילה עם תהליך השיניים לפני בערך חודש וחצי...מספר שאלות
    מאז צאת השן התחתונה הראשונה-לפני כחודש וחצי כאמור-היא עדיין לא יצאה כולה(כרגע חצי ממנה בחוץ-וגם החלק העליון שלה כמו לא ישר-קצת זיגזגי...אבל ממש טיפונת....(רואים שזה יצא ככה ולא נשבר או אכול מעששת או משהו דומה) זה בעייתי?
    עם הצטרפות השן השכנה התחתונה,נדמה ששתיהן צומחות בקו אלכסוני -או במילה אחת-עקומות... אלו שמבצבצות למעלה נראות ישרות.
    רוצה לציין גם שהיא משתמשת בלילות במוצץ אורטודנטי של אוונט שמתאים לגילה.ולא לוקחת אצבע
    האם אני צריכה לדאוג? אני מבינה ששכנותיה צריכות לצאת טרם יקבעו מיקומן הקבוע אך האם זה חריג?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים עקומות לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים עקומות לתינוקת - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    19/06/2011

בדקי אם מתאר הבקיעה חופף לקו המוצץ. עניתי בפרוטרוט בשבוע שעבר על שאלה דומה. נסי לראות וחיזרי אם לא ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוחה שאני מבינה-

אור
    21/06/2011

את כוונתך-אם היא מכניסה אותו לפה אז יש חיכוך עם השיניים למיטב ראיייתי (היא לא בדיוק מאפשרת ) אני מיחה שלזה את מתכוונת? והאמת שניסיתי למצוא שאלות דומות בדפים קודמים טרם שאלתי ולא מצאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיניים עקומות לתינוקת - תגובה - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    27/06/2011

השיניים בוקעות עד שפוגשות כח המתנגד להמשך בקיעתן. במקרה זה - המוצץ. השיניים לכן מפסיקות לבקוע עקב המגע במוצץ ולכן נראות עקומות אך העקמומיות בסך הכל תואמת את מתאר הפיטמה. בגיל בוגר יותר , לישיזנח המוצץ, תמשכנה השיניים לבקוע ותראינה ישרות יותר - הן תבקעהב עד קר השפה או השיניים התחתונות - מה שייגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו