מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנה ושבעה חודשים ללא שינייםאלה. ק23/06/2011
שלום, בתי בת שנה ושבעה חודשים עדיין לא הצמיחה אף שן אחת. עד כמה הדבר הזה נפוץ????
אין אפשרות לעשות לה צילום אלא עם טשטוש, דבר שאני לא רוצה.
במקרה והתסריט הכי גרוע יתגשם, ואכן אין לה שיניים (לי חסרים שני שיניים). עד כמה זה חשוב להבחן מוקדם, האם יש מה לעשות בשלב זה. או בבכל מקרה צריך לחכות עד שניתן יהיה להשתיל, או מה שלא עושים במקרים אלה.
אני די לחוצה קבלתי שתי חו"ד מנוגדות, רופא משפחה אומר שאין מה לדאוג עד גיל שנתיים וחצי והוא כן רואה משהו בחניכיים.
רופאת שיניים ילדים אמרה שכן צריך לבדוק ובלי צילום היא לא יכולה להגיד כלום וכאמור היא לא עומדת בשקט כדי לעשות לה צילום פנורמי וגם צילום רגיל היא לא נותנת לעשות לה.
אשמח ליעוצכם,
אלה. ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת שנה ושבעה חודשים ללא שיניים - תגובה
פרופ' חיים סרנת23/06/2011אם במשפחה יש חוסר שיניים , ייתכן שגם לילדה יש. במקרים כאלה ייתכן גם איחור בבקיעת השיניים.
עם זאת ניתן לעשות צילום של האיזור הקדמי במרפאה ללא צורך בטשטוש בשיתוף פעולה עם ההורים., דבר שיתן מושג על מהות הבעיה. צילום פנורמי הוא לא רלונטי כלל בגיל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)