עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!
    אנונימית
    11/07/2011

אני יוצאת עם בחור קרוב ל3 שנים ולא הצלחנו לקיים יחסי מין,מכיוון שהוא לא הצליח לחדור.
    כל פעם שהלכתי לרופאת נשים היא אמרה לי לנסות חזק יותר,אבל אני לא מצליחה והכאב חזק מדי,אני בחורה שמסוגלת להתמודד עם כאב אבל הכאב הזה הוא בלתי נסבל.
    אני יודעת שיש משהו לעשות חוץ מלנסות חזק יותר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!

הוספת תגובה

• עזרה! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    13/07/2011

נסי לבקש מהרופאה קרם עזרקאין שיעשה הרדמה מקומית קלה כך שאלמנט הכאב יפחת.
    אם עדיין זה לא הולך, ניתן לפתוח את קרום הבתולין בדרך כירורגית.
    יתכן שהקושי הוא בשל הפחד שלך הגורם לך להתכווץ-הפתרון כאן יהיה להיעזר בסקסולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ ייעוץ אישי אצל גינקולוגית

מישהי
    26/07/2011

גם לי הייתה אותה בעיה, לקח לנו כמעט שנתיים וחצי עד שהצלחנו להגיע לחדירה מלאה. הסיבה הייתה הכאבים שלי שכמוך לא התגברתי עליהם, ומה שעזר היה גינקולוגית מדהימה שעשתה לי טיפול-ייעוץ אישי, עם הכנסת מפסקים לנרתיק כל פעם גודל יותר גדול, פשוט נתנה לי תוכנית אימון אישית שעזרה להתמודד מול הכאבים ובסוף הצלחנו!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו