השחלות הפוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השחלות הפוליציסטיות
    דחווווווף
    14/07/2011

שלום, אני בת 17 ואני סובלת מהשמנת יתר (ממש!!!!) אני באמצע דיאטה של שיטת"חרמון -מן" ירדתי 20 קילו במהלך שלושה חודשים ולאחר מכן נתקעתי. במהלך הזמן שבו נתקעתי קראתי כתבה העיתון "לאישה" על תופעת השחלות הפוליציסטיות.עשיתי בדיקות דם ואולטראסאונד.
    יצא שיש לי את התופעה של השחלות הפוליציסטיות (שיעור יתר בפנים, אי ירידה במשקל, מחזור לא סדיר) הרופא נשים הביא לי : "duphaston"-דופסטון (הייתה לי בעיה במחזור הוא לא היה סדיר ולפני ששתיתי את התרופה הזאת קיבלתי מחזור ) ,הרופא הביא לי גם גלולות "Estelle 35" (לא לקחתי אותם בזמן המחזור כי אני גם ככה לא מרגישה טוב במחזור וגם הגלולות עושות לי רע ).
    הוא הביא לי כדורים למניעת סכרת (יש לי רמת אינסולין שבעתיד תגרום לי לסכרת) : "Glucomin"
    הגלולות 35 Estelle גורמות לי לתופעות לוואי ממש קשות -כאבי בטן של ממש שלשולים סחרחורות עייפות גלי חום בחילות תחושת יובש בגרון ואני לא אוכלת כלום -ואני צריכה לאכול כל 3 שעות כדי לרדת במשקל ויש ימים שאני לא אוכלת בכלל וזה עלול לגרום לי לעלייה במשקל . אם אני שותה את הגלולות אני לא יכולה לצאת מהבית!
    הרופא נשים אמר שצריך לתת לגוף להתרגל.

כמה זמן צריך להתרגל????????? ואם אפשר להחליף את הגלולות?? או להפסיק לקחת אותם ולקחת רק את ה-"Glucomin" של הסכרת (הייתה לי ירידה של 400 גרם בשבוע לעומת השימוש בגלולות 100 גרם בשבוע)

תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השחלות הפוליציסטיות

הוספת תגובה

• השחלות הפוליציסטיות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    17/07/2011

אם אינך מקיימת יחסי מין ולא זקוקה לאמצעי מניעה אפשר לנסות להשתמש רק בטיפול של הכדורים לבכרת ולראות את התגובה אך אני מציעה לעשות זאת תחת הנחייתו של הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת לוואי

א
    18/07/2011

האם יתכן שהתופעות שתיארת הן בכלל בגלל הגלוקומין ? מציעה לך לברר את זה עם הרופא שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו