מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השחלות הפוליציסטיותדחווווווף14/07/2011
שלום, אני בת 17 ואני סובלת מהשמנת יתר (ממש!!!!) אני באמצע דיאטה של שיטת"חרמון -מן" ירדתי 20 קילו במהלך שלושה חודשים ולאחר מכן נתקעתי. במהלך הזמן שבו נתקעתי קראתי כתבה העיתון "לאישה" על תופעת השחלות הפוליציסטיות.עשיתי בדיקות דם ואולטראסאונד.
יצא שיש לי את התופעה של השחלות הפוליציסטיות (שיעור יתר בפנים, אי ירידה במשקל, מחזור לא סדיר) הרופא נשים הביא לי : "duphaston"-דופסטון (הייתה לי בעיה במחזור הוא לא היה סדיר ולפני ששתיתי את התרופה הזאת קיבלתי מחזור ) ,הרופא הביא לי גם גלולות "Estelle 35" (לא לקחתי אותם בזמן המחזור כי אני גם ככה לא מרגישה טוב במחזור וגם הגלולות עושות לי רע ).
הוא הביא לי כדורים למניעת סכרת (יש לי רמת אינסולין שבעתיד תגרום לי לסכרת) : "Glucomin"
הגלולות 35 Estelle גורמות לי לתופעות לוואי ממש קשות -כאבי בטן של ממש שלשולים סחרחורות עייפות גלי חום בחילות תחושת יובש בגרון ואני לא אוכלת כלום -ואני צריכה לאכול כל 3 שעות כדי לרדת במשקל ויש ימים שאני לא אוכלת בכלל וזה עלול לגרום לי לעלייה במשקל . אם אני שותה את הגלולות אני לא יכולה לצאת מהבית!
הרופא נשים אמר שצריך לתת לגוף להתרגל.
כמה זמן צריך להתרגל????????? ואם אפשר להחליף את הגלולות?? או להפסיק לקחת אותם ולקחת רק את ה-"Glucomin" של הסכרת (הייתה לי ירידה של 400 גרם בשבוע לעומת השימוש בגלולות 100 גרם בשבוע)
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השחלות הפוליציסטיות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/07/2011אם אינך מקיימת יחסי מין ולא זקוקה לאמצעי מניעה אפשר לנסות להשתמש רק בטיפול של הכדורים לבכרת ולראות את התגובה אך אני מציעה לעשות זאת תחת הנחייתו של הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעת לוואי
א18/07/2011האם יתכן שהתופעות שתיארת הן בכלל בגלל הגלוקומין ? מציעה לך לברר את זה עם הרופא שלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?