שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מיכל
    19/07/2011

שלום, לפני שבועיים בערך אני וחבר שלי שכבנו לראשונה ומאז שכבנו עוד מספר פעמים. זה אף פעם לא היה לגמרי בלי כאב אבל אחרי הפעם הראשונה הכאב היה נסבל.
    אתמול שכבנו שוב אחרי הרבה זמן שלא שכבנו וזה כאב קצת, לאחר מכן שינינו תנוחה והוא החדיר ממש מהר. הרגשתי כאבים איומים ופתאום ראיתי שירד לי דם, דבר שלא קרה עד עכשיו כששכבנו. מדוע פתאום זה כל כך כאב ולמה ירד לי דם אם כבר שכבנו כמה פעמים ולא ירד?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    20/07/2011

אם את עדיין מדממת תגשי לבדיקה
    יתכן ויש שפשןף או פצע בנרתיק , אם הדימום פסק עדיף להמנע מיחסי מין למספר ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יונתן
    20/07/2011

אנחנו שכבנו יום אחרי וזה היה בסדר לגמרי, זה כבר בכלל לא כאב והיה רגיל, והדם הפסיק. אבל בכל זאת נבהלתי נורא מהכאב הקיצוני ומהדם מה הסיבה שזה קרה עכשיו ולא בפעם הראשונה ? זה אומר שרק עכשיו נקרע הקרום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    21/07/2011

הכאב בגלל שינוי פתאומי בתנוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יונתן
    20/07/2011

אנחנו שכבנו יום אחרי וזה היה בסדר לגמרי, זה כבר בכלל לא כאב והיה רגיל, והדם הפסיק. אבל בכל זאת נבהלתי נורא מהכאב הקיצוני ומהדם מה הסיבה שזה קרה עכשיו ולא בפעם הראשונה ? זה אומר שרק עכשיו נקרע הקרום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו