לחוצה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה...
    מיכל
    27/07/2011

היי אני חושבת שאני קצת לחוצה סתם אבל זה אופייני לי אני נלחצת ישר בכל מקרה אני מעדיפה לשאול אותך את זה..
    התחלתי לקחת גלולות פעם ראשונה בחיי של פמינט, אחריי שלקחתי 5 ימים גלולות קיימתי יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה שלי, הוא היה עם קונדום אני לקחתי גלולות בצורה סדירה והכל מאז לא קיימנו שוב יחסי מין(הוא לא גמר בפנים והוא אפילו לא נכנס עד הסוף ) יום ראשון לקחתי את הגלולה האחרונה בקופסא ,במשך כל התקופה של הגלולות לא פספסתי גלולה אחת אפילו לקחתי באופן סדיר באותה שעה חוץ ממקרים מסויימים שלקחתי שעתיים אחריי השעה שבדרך כלל אני לוקחת ושבוע אחד שהיו לי שילשולים אבל זה היה הרבה אחריי שקיימנו יחסי מין ולא קיימנו שוב אחרי זה. עכשיו יום רביעי ואת הגלולה האחרונה לקחתי ביום ראשון ,לא קיבלתי עדיין מחזור ואין שום סימנים למחזור וזה לא אופייני תמיד שאני מקבלת מחזור אני מרגישה לפני זה כאבים חצ'קונים כל החבילה ועכשיו אין שום סימן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה...

הוספת תגובה

• לחוצה... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/07/2011

אם לא יגיע מחזור היום, בצעי בדיקת הריון אם כי לא נשנע שיש לך סיבה להיות מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו