גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    נופר
    08/08/2011

שלום, התחלתי חפיסת גלולות פעם ראשונה. את החפיסה התחלתי כשקיבלתי את המחזור כמו שאמרו לי וזה יצא ביום שלישי מה שאומר שאני מסיימת את החפיסה ביום שלישי ואני במחזור בסוף שבוע. בגלל שזה יצא ככה ייצא לי להיות כל פעם בסיום חפיסת הגלולות במחזור בסוף שבוע, משהו שאני לא רוצה. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אתחיל את החפיסה השניה ביום שבת במקום ביום רביעי כמו שאני אמורה כדי שייצא לי לסיים כל פעם את חפיסת הגלולות בשבת ולהיות במחזור במהלך השבוע? האם זה משבש את בטיחותן של הגלולות? האם אפשר לעשות דבר כזה רק שצריך להשתמש באמצעי מניעה במהלך אותו חודש או שאני לא יכולה לעשות דבר כזה בכלל
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/08/2011

את יכולה בסבב הבא של הגלולות להמשיך אל תוך החפיסה השניה ישירות ולקחת במקום 21 כדורים 24 כדוריםברצף וכך לדחות את הדימום אל מעבר לסוף השבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

נופר
    09/08/2011

זה חייב להיות בסבב הבא? או שאוכל כבר בחפיסה הזאת שאני לוקחת עכשיו (שהיא הראשונה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/08/2011

אפשר כבר בסבב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו