מחזור מוזר או הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מוזר או הריון?
    תהילה
    10/08/2011

היי, אני בת 19, משתמשת בגלולות יסמין כבר שנה ומשהו.
    החודש, יומיים לפני שכביכול היתי אמורה לבייץ (12 יום אחרי תחילת המחזור) לא הייתי בטוחה שבלעתי גלולה (לא לשאול, שמתי אותה בפה ושתתי ישר מהפילטר ליד הכיור... היה לי חשש שאני לא מרגישה שאני בולעת אותה.). יומיים לאחר מכן חבר שלי (חייל קרבי של צה"ל!! חוזר פעמיים בחודש.) ואני קיימנו יחסי מין ובגלל החשש הוספתי קונדום. בסוף החפיסה (2 הגלולות האחרונות) לא השתמשנו בקונדום ושלושה ימים אחרי זה קיבלתי מחזור מאוד מוזר. הדימום ממש לא חזק, כמעט בלתי מורגש אבל עדיין קיים. כלומר, חלש אבל מתמשך.
    שאלתי היא, האם יכול להיות שהדימום מעיד על תחילת הריון? (שמעתי שזה קורה, שיש דימום חלש שטועים וחושבים שהוא מחזור אבל הוא מעיד על השתרשות ביצית ברחם. כמה חלש זה אמור להיות?)
    יש לציין שאני מרגישה כאבי מחזור- התכווצויות, רק ש... זה ממש לא רגיל ואני רוצה להיות בטוחה..

אודה לכם\ן מאוד אם אקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מוזר או הריון?

הוספת תגובה

• מחזור מוזר או הריון? - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/08/2011

לא שכיחה כניסה להריון עם שיכחה של גלולה אחת בלבד. סביר להניח שאינך בהריון אולם הדרך לקבלת תשובה ודאית היא בדיקת הריון כ 10-12 ימים מיחסי המין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו