מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
החלטתי לבקש עזרה
ליאור18/10/2011אחרי שזה החמיר והחמיר והרבה שיחות עם אמא שלי וחברות החלטתי שאני צריכה עזרה.
אמא שלי גם מסכימה, אבל אנחנו לא בטוחות איזה סוג של עזרה תתאים למצב הזה.
פסיכולוגית? סקסולוגית? אני מתקרבת לגיל 17 ואני לא יודעת איזה איש מקצוע יקבל אותי בגיל כזה, ואם יש כאלה באזור כרמיאל-קריות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה
ליאור18/10/2011המסמך "החלטתי לבקש עזרה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/10/2011לדעתי כדאי להיעזר בסקסולוגית שבאה מתחום הפסיכולוגיה ולא ברופא/ה גינקולוג/ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטראומה מהגניקולוגליאור27/08/2011
עברתי לפני חצי שנה בדיקה גניקולוגית ראשונה בגלל שיבושים במחזור (דימום כבד במיוחד וכאבים חזקים מאד). לא ידעתי מה מצפה שם. אמא שלי אמרה לי שזו תיהיה רק שיחה.
כשהגעתי אחרי כמה דקות של שיחה התבקשתי להתפשט ולעלות על המיטה הטיפולית.
בבדיקה שביצע הגניקולוג של אמא שלי (שהוא גבר בגיל 40-50) הוא החדיר לאיבר המין שלי מין מכשיר אולטרסאונד. הבדיקה היתה כואבת מאד בגלל רגישות של האזור ממחזור ולחץ נפשי.
מאז יש לי דחייה נוראית מהאזור התחתון של הגוף שלי, של איבר המין שלי.
אני לא מסוגלת להתסתכל לעבר המקום הזה. שלא לדבר על לגעת או לבחון במראה כמו שמומחים מציעים.
שיתפתי את החבר שלי והוא מנסה לעזור לי, אבל אני מרגישה לא נורמלית וחסרת אונים.
מה לעשות?? יש שם לתופעה הזו?? איך להתגבר עליה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שאלה
ליאור01/09/2011התגובה בשם "טראומה מהגניקולוג"
שכתבתי היא שאלה, ואשמח אם תענו לי עלייה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטראומה מהגניקולוג - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/09/2011יתכן שכדאי להתייעץ עם פסיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה
ליאור04/09/2011דיברתי על זה עם אמא שלי ולא נראה שהיא בעד פסיכולוג (או שלא חשבה על זה)
אין דרך אחרת? זה עד כדי כך חמור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/09/2011חמור או לא? רק את יודעת איך את מרגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?