שאלה דחופה בקשר לגלולות והריון .!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לגלולות והריון .!
    אורטל מעיין
    16/09/2011

שלום
    התחלתי להשתמש בגלולות לפני כ4 חודשים ועשיתי הפסקה של חודש , באותה תקופה קיימתי יחסי מין לא מוגנים ומהחשש לקחתי פוסטינור(יש לציין שזו הפעם השנייה השנה) , המחזור הופיע לאחר כמה ימים אך לא סדיר ( דימום של שעה ולאחר מכן הפרשות חומות במשך 4 ימים בערך) זה בלבל אותי לגבי היום שאני אמורה להתחיל עם החפיסה החדשה של הגלולות . החשש שלי הוא שלקחתי את הגלולה הראשונה ביום השני של הווסת . אתמול קיימתי יחסי מין לא מוגנים ואני חוששת שאני בהריון כי ייתכן ולא התחלתי כמו שצריך את החפיסה .. מה לעשות??? אין לי עודאפשרות לקחת פוסטינור ואין לי מושג אם הוא גמר בפנים או בחוץ אני לא מבינה בזה ואני ממש בלחץ !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בקשר לגלולות והריון .! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/09/2011

ראשית נטילת גלולות ביום השני של הוסת היא עדיין בסדר אבל השאלה היא האם זו היתה וסת?. את יכולה לקחת עוד פוסטינור ושנית באותה הזדמנות שאת בבית המרקחת, תקני גם קונדומים וכך לא תצטרכי לחיות כל הזמן בפחדים.
    בעוד שבועיים תעשי בדיקת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו