מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    דניאל
    16/09/2011

היי אני בת 18 וחצי ויש לי חבר שאני מאוד מאוד אוהבת והוא אותי והכל באמת מושלם אנחנו ביחד כבר שנה ןחצי אחרי שהיינו ביחד שנה ו3 החלטתי שאני צוכנה ורוצה שהוא יהיה הראשון שלי .. למה ההקדמה הזאת כדי להבהיר. בבירור שזה לא שום עניין של לא מוכנה אני מוכנה במיליון אחוז ומתה כבר שזה יקרה ו עכשיו הבעיה היא שכבר במשך חודשיים אנחנו מנסים הוא הוא נמצא פה רק בסופ"שים ואנחנו כל פעם מנסים ופשוט לא מצליחים כי אני פשוט לא מסוגלת לסבול את הכאב אני כבר בחבילה שלישית של גלולות וכלום הוא לא מצליח להכנס עד הסוף כי אני לא מצליחה לסבול את הכאב. כבר התחלתי לחשוב שאולי לא יודעת יש לי פתח קטן מידי ולא גמיש. כי איך כולן מצליחות לסבול את זה ואני לא אני כבר מיואשת אני מתחילה לפחד שבחיים לא נצליח ואני כבר לא יכולה לחכות ליום שאני סוף סוף יוכל להנות מזהיחד עם חבר שלי כי בסך הכל אנחנו מאוד מיניים אנחנו עושים הכל חוץ מזה בגלל הכאב אז יכול להיות שבאמת יש דבר כזה פתח צר מידי או בעיה כלשהי אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/09/2011

כדאי שתיבדקי על ידי רופא/ה מנת לאבחן מה בדיוק מפריע לך וכיצד לטפל בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו