גלולת פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת פוסטינור
    יונית
    18/09/2011

שלום רב,
    שמי אורית ויש לי שאלה : יש לי חברה שכל הזמן מקיימת יחסי מין לא מוגנים וכל פעם היא מפחדת שלהיא בהריון ואז לוקחת פוסטינור השאלות שלי הם:
    א. האם בזה שהיא לוקחת פוסטינור כל הזמן יש סיכון? קושי להביא ילדים בעתיד.
    ב. מה אני יכולה לעשות כדי שהיא תקיים יחסים מוגנים כמה דיברנו איתה והסברנו שיש מחלות והיא כלום כאילו לא מזיז לה האם יש מישהו שאני יכולה להפנות אותה אליו שינסה לשפיעה עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולת פוסטינור

הוספת תגובה

• גלולת פוסטינור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/09/2011

את כל הבעייתיות בהתנהלות היא כבר יודעת ממה שהסברת. השאר גדול עלינו. נראה שהיא מסיבותיה מעדיפה להתנהג כפי שאת מתארת ולא מחוסר ידיעה. יתכן שניתן לדבר עם מישהו מבוגר יותר, קרוב אליה שהיא מעריכה את דעתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א שבאמת יש סיכון לא להביא ילדים

ג'נט
    18/09/2011

ז"א שבאמת יש סיכון לא להביא ילדים בעתיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א שבאמת יש סיכון לא להביא ילדים - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/09/2011

לא, אבל הפסקת הריון כן עלולה לגרום לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו