לחוצה נורא. האם אני בהריון??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה נורא. האם אני בהריון??
    תמר
    20/09/2011

שלום רב,
    אני נוטלת גלולות יאז (סיימתי חפיסה שלישית). המחזור האחרון שלי החל ב27/8, הוא מגיע דיי סדיר, כל 28-30 יום בערך, עוד מלפני תחילת נטילת הגלולות.
    אני לוקחת כל יום את הגלולה ב6:30 בבוקר. ב9.9 קיימתי יחסי מין והוא גמר בפנים (ולקחתי את הגלולות כרגיל). ב11.9 יום ראשון בבוקר לקחתי את הגלולה הרגילה בבוקר, אך עקב בילבול ועייפות בערב, חשבתי ששככחתי גלולה, ולכן לקחתי את הגלולה של יום שני ביום ראשון ב20:30. כלומר, שתי גלולות באותו יום.
    עליתי על הטעות שעה מאוחר יותר והחלטתי שאני רוצה "לסדר" לי את השעה מחדש. משום כך, ביום שני בערב לקחתי את הגלולה בשעה -23:30 או לקראת חצות(כלומר 3 שעות הבדל מהשעה שהייתי אמורה לקחת לפני היום הקודם).
    ביום שלישי לא לקחתי גלולה (משום שבלילה בין שני לשלישי לקחתי) וביום רביעי בבוקר לקחתי את הגלולה בשעה 06:30 בבוקר, בשעה הרגילה (כלומר 7 שעות עיקוב מהשעה הקודמת שלקחתי את הגלולה).
    ב16.9 קיימתי שוב יחסי מין, אך הוא לא גמר בפנים.
    סליחה על האורך של העניין... אני לחוצה בטירוף. יש סיכוי להריון?
    חשוב לציין שבגלל שהמחזור סדיר, אני יודעת שהביוץ היה לי בערך ב9.9-10.9, אם לא הייתי נוטלת גלולות.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוינה את חפרנית מטורפת !!!

דורון
    24/09/2011

לשאלתך יחפרנית יש מצב סביר ביותר שאת בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה נורא. האם אני בהריון?? - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    25/09/2011

הסיכוי להריון נמוך ביותר.
    לרוב בנטילת הגלולות הרגילות, הסיכוי לביוץ -נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו