גלולות למניעת היריון, איך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת היריון, איך?
    חסוי
    08/10/2011

היי :)
    אני בת 15,חבר שלי בן 16 ואנחנו שוכבים על בסיס קבוע, תמיד עם קונדום ותמיד בטוח כמה שאפשר
    אבל בכל זאת אני רוצה להתחיל ליטול גלולות למניעת היריון
    אני מובכת ללכת לגיניקולוג ואני לא יודעת מה לעשות כי אי אפשר לקבל את הגלולות בלי מרשם וקראתי שצריך לקבל התאמה לגוף לפי קריטריונים מסויימים..
    רציתי לקבל עוד קצת מידע או עצות לגבי גלולות ממומחה ואם אפשר ללכת לגיניקולוג בדרך לא גלויה (שההורים לא יראו, אני ממש לא פתוחה איתם בקטע הזה..)
    תודה רבה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

חסוי
    08/10/2011

שכחתי לציין שקראתי שלא מומלץ ליטול גלולות לפני גיל 16 אבל למרות הגיל אני מפותחת (כל מי שרואה אותי חושב שאני בת 17 או 18..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות למניעת היריון, איך? - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    08/10/2011

כל רופא נשים שתפני אליא יכדבד אותך ותקבלי את מבוקשך
    אנחנו מעדיפים לתת גלולות מאשר הריון לא רצוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

אפרת
    16/10/2011

תראי אני הלכתי לרופא נשים וספרתי לאמא שלי ככה שאני לא באמת מכירה את זה אישית אבל שמעתי שיש מרפאות של מתגברים ששם זה אמור להיות חסוי עד כמה שאני יודעת בכל מקרה... לגבי גלולות הרופא ישאל אותך שאלות לגבייך על הרגלים שלך, עישון, יחסי מין וכנראה ירצה לבדוק אותך למרות ששמעתי שזה לא תמיד, אני הלכתי לרופא והוא כן בדק אותי ושאל הרבה שאלות ואחרי זה קבלתי גלולות פליים עם מינון נמוך ואמר שהן יותר מתאימות למישהי בגילי (17). אני ממליצה לך אגב כן לדבר על זה לפחות עם אמא שלך לא חייבת עם אבא בכל זאת זה משהו נשי יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו