מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהריון??נויה10/10/2011
לאחר שנתיים בערך של מחזור לא סדיר המחזור שלי נהיה סדיר במשך כחצי שנה, לאחר שיצאתי לחופשה הגדולה לפני הצבא התחלתי לעבוד כל היום או לישון המון והארוחות שלי נהיו לא מסודרות עד מצב שלפעמים אני גם לא אוכלת כלום או ארוחה אחת. לאחר חודש כזה פתאום הפסקתי לקבל מחזור אבל גם בערך באותו זמן התחילה התקדמות בתחום המיני ביני לבין החבר שלי.
לא עשינו סקס אבל עשינו סקס יבש והוא לא ממש גמר אבל לפעמים הרגשתי מהתחתונים שלו רטוב והבנתי שזה זרע ונבהלתי וזזתי. אבל אני מפחדת שאולי הוא נגע בזה ואז נגע בי ולפעמים גם דחף אצבעות.
כל הזמן ישלי הפרשות לבנות ובכמויות יחסית גדולות מברגיל ובימים האחרונים אני גם רעבה לעיתים קרובות יותר.(אבל ניראלי שזה בגלל כיפור)
אני חוששת שאני בהריון ובמיוחד מתביישת ללכת ולקנות בדיקת הריון
הבחילות היחידות שיש לי זה אם אני לא אוכלת כלום באותו יום
השדיים שלי טיפה גדלו אבל זה ניראלי טבעי שהם טיפה גדלו, וגם הפטמות לפעמים טיפה רגישות אבל ממש טיפה
זה כבר זה החודש ה3 שלא קיבלתי מחזור
ורזיתי ב4 ימים 600 גרם אם זה קשור?!
יש סיכוי שאני בהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת למה שרשמתי
נויה10/10/2011כשאמרתי שירדתי 600 גרם ב4 ימים התכוונתי להדגיש שבכל יום שאני שוקלת את עצמי מחדש אני פשוט יורדת במשקל למרות שבתקופה האחרונה חרתי לאכול..פשוט עדיין לא מסודר כמו בתקופת ביה"ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון?? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011לדעתי עליך לפנות לבדיקת רופא בהקדם. יש לך אחור משמעותי ואת יורדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה אומר??
נויה11/10/2011שיש סיכוי להריון או שיש לי בעיה אחרת??
קבעתי תור לגניקולוגית בעוד כחודש רק ישלה מקום את חושבת שכדאי שאלך מוקדם יותר למקום אחר או שאחכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון?? - תגובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/10/2011לאחר שתיבדקי ניתן יהיה לענות. לא הכל ניתן לפיתרון בשאלה לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?