אני בהריון??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהריון??
    נויה
    10/10/2011

לאחר שנתיים בערך של מחזור לא סדיר המחזור שלי נהיה סדיר במשך כחצי שנה, לאחר שיצאתי לחופשה הגדולה לפני הצבא התחלתי לעבוד כל היום או לישון המון והארוחות שלי נהיו לא מסודרות עד מצב שלפעמים אני גם לא אוכלת כלום או ארוחה אחת. לאחר חודש כזה פתאום הפסקתי לקבל מחזור אבל גם בערך באותו זמן התחילה התקדמות בתחום המיני ביני לבין החבר שלי.
    לא עשינו סקס אבל עשינו סקס יבש והוא לא ממש גמר אבל לפעמים הרגשתי מהתחתונים שלו רטוב והבנתי שזה זרע ונבהלתי וזזתי. אבל אני מפחדת שאולי הוא נגע בזה ואז נגע בי ולפעמים גם דחף אצבעות.
    כל הזמן ישלי הפרשות לבנות ובכמויות יחסית גדולות מברגיל ובימים האחרונים אני גם רעבה לעיתים קרובות יותר.(אבל ניראלי שזה בגלל כיפור)
    אני חוששת שאני בהריון ובמיוחד מתביישת ללכת ולקנות בדיקת הריון
    הבחילות היחידות שיש לי זה אם אני לא אוכלת כלום באותו יום
    השדיים שלי טיפה גדלו אבל זה ניראלי טבעי שהם טיפה גדלו, וגם הפטמות לפעמים טיפה רגישות אבל ממש טיפה
    זה כבר זה החודש ה3 שלא קיבלתי מחזור
    ורזיתי ב4 ימים 600 גרם אם זה קשור?!
    יש סיכוי שאני בהריון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בהריון??

הוספת תגובה

• תוספת למה שרשמתי

נויה
    10/10/2011

כשאמרתי שירדתי 600 גרם ב4 ימים התכוונתי להדגיש שבכל יום שאני שוקלת את עצמי מחדש אני פשוט יורדת במשקל למרות שבתקופה האחרונה חרתי לאכול..פשוט עדיין לא מסודר כמו בתקופת ביה"ס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהריון?? - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/10/2011

לדעתי עליך לפנות לבדיקת רופא בהקדם. יש לך אחור משמעותי ואת יורדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זה אומר??

נויה
    11/10/2011

שיש סיכוי להריון או שיש לי בעיה אחרת??
    קבעתי תור לגניקולוגית בעוד כחודש רק ישלה מקום את חושבת שכדאי שאלך מוקדם יותר למקום אחר או שאחכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהריון?? - תגובה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/10/2011

לאחר שתיבדקי ניתן יהיה לענות. לא הכל ניתן לפיתרון בשאלה לפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו