הגדלת שדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת שדיים
    נערה
    11/10/2011

היי, אני בת 17 וחצי, קיבלתי מחזור מלפני 3 שנים בערך והוא עדיין לא ממש סדיר (זה בסדר?), שוקלת 47, גובה מטר וחצי, אני יודעת שהפסקתי לצמוח לפי צילום עצמות כף היד שעשו לי. השדיים שלי קטנים, רציתי לדעת אם יש דרך לגרום להם לגדול? שמעתי שגלולות למניעת הריון גורמות לכך אבל שהן גם גורמות להשמנה וקראתי שהם מגדילות קצת את הסיכוי לחלות בסרטן השד, האם זה נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת שדיים

הוספת תגובה

• הגדלת שדיים - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    16/10/2011

שדיים לפעמים גדלים בעקבות נטילת גלולות .
    גלולות לא משמינות אלא לעיתים מעוררות את התאבון ואז ניתן להחליפן לסוג אחר.
    נטילת גלולות גורמת בסה"כ לירידה בסיכוי ללקות בסרטן בשל ההשפעה הטובה להורדת סרטן מעי שחלות ורחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת הגלולות

נערה
    17/10/2011

אם תהיה השפעה על גודל השדיים, זה תלוי באיזה גיל ומתי אני לוקחת אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת הגלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/10/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי בעיקרון

עדי
    20/10/2011

אם תקחי גלולות זה א' - יסדר לך את הווסת שתהיה סדירה. וב' - יש מצב שיגדל לך קצת החזה.
    חברה שלי שהתחילה לקחת פליים באמת גדל לה והיא היתה ממש שטוחה, אבל היא לא השמינה בכלל, לא שמעתי שמשמינים מגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו