איחור עם גלולות!! עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור עם גלולות!! עזרה דחופה
    מאיה
    09/11/2011

אני בת 18, ולפני כשנתיים התחלתי לקחת גלולות בשם פמינט, הפסקתי לפני כחצי שנה בשל פרידה מחבר.ולפני חודש חזרתי בשל בעיות אי סדירות מחזור. עתה שחזרתי אני לוקחת מינס. עכשיו יש לי איחור במחזור כלומר לא קיבלתי מחזור משהו כמו חודשיים-שלושה חודשים,ורופא נתן לי גלולות לא בזמן המחזור כדי לנסות לסדרו, ועתה אני מסיימת כבר חפיסה אחת של מינס ומתחילה את השניה ועדייין לא קיבלתי מחזור! חשוב לציין שלא קיימתי יחסים מזה כבר כמה חודשים אך אני עדיין חוששת לעיכוב של המחזור.עשיתי בדיקת הריון לפני כחודש שהייתי בלי הגלולות והתשובה הייתה שלילית אך בכל זאת אמרו לי שהיא לא מדוייקת הבדיקה משום שנעשתה בערב ולא בשתן הראשון של הבוקר.. מה עליי לעשות? האם יש חשש להיריון? האם זה נורמלי לקבל מחזור בתחילת החפיסה השניה של הגלולות ? האם לעשות שוב בדיקת היריון?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור עם גלולות!! עזרה דחופה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    10/11/2011

עם מינס קורה שלא מקבלים מחזור ואין בכך כל סיכון . בחפיסות הראשונות יתכנו גם דימומים לא מסודרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו