ביקור ראשון אצל רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור ראשון אצל רופא נשים
    דנה
    15/11/2011

אני בת 18 (לא בתולה) עד עכשיו השתמשתי בקונדומים עם חבר שלי ואני רוצה לעבור לגלולות.
    תוכלי לומר לי מה יקרה בביקור אצל הגניקולוג? איך הוא בדיוק מתאים לי את סוג הגלולה? אני אמורה לעבור בדיקות דם/בדיקה גופנית או משהו כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור ראשון אצל רופא נשים

הוספת תגובה

• ביקור ראשון אצל רופא נשים - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    15/11/2011

ראשית גם אפ את מתחיל הלהשתמש בגלולות, מומלץ להמשיך בקונדום לצורך הגנה ממחלות מין. בביקור הגינקולוג ידבר איתך על ההסטוריה הרפואית שלך ושל משפחתך ולאחר השיחה יבדוק אותך בדיקה גינקולוגית. אין חובה לבצע בדיקת דם כבר בביקור הראשון אלא אם בשיחה איתך הוא מצא דברים שיש לבררם כמו חשד לקרישיות יתר במשפחה למשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

לירז
    16/11/2011

אם את בתולה לא בודקים ואם כבר קיימת יחסי מין אז בודקים.
    כשאני הלכתי להבדק אז הרופא רשם לי גלולות שיש בהן מעט מאוד הורמונים. קודם הוא עשה לי ברור רפואי קצר ובדיקה פיזית קצרה שלא כאבה בכלל. סתם חוסר נוחות לא משהו רציני. המשכנו עם הקונדומים עוד איזה חודש ואחרי זה כבר נפטרנו מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מיקי
    24/11/2011

לא הבנתי, מה זה מעט מאוד הורמונים? זה טוב או כאילו מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיעוט הורמונים

לירז
    25/11/2011

אומר שגם יש מיעוט תופעות לוואי אם בכלל. כי הגלולה מכילה מעט הורמונים. ככה הבנתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו