חשש להריון. דחוף!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון. דחוף!!!!!!!!!!!
    יעל
    02/12/2011

שבוע שעבר קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה וירד לי דם.. הדימום נמשך חמישה-שישה ימים ורק ביומיים האחרונים הוא די נפסק. כל אותו הזמן לקחתי גלולות באופן סדיר, וביום שלישי היה אמור להתחיל לי המחזור אז סיימתי את החפיסה והתחלתי להשתמש בטמפונים. באותו יום שהתחיל לי המחזור שאגב עדיין לא היה ממנו דימום, שוב קיימתי יחסי מין והדימום נמשך. חשוב לציין שכששכבנו השתמשנו בקונדום ובדקנו שהכל בסדר, וכשירדתי לו אז הייתי עם תחתונים.. השאלה שלי היא אני יכולה להכנס להריון מזה שהוא ירד לי, בגלל שאחרי שהוא גמר הוא לא שטף ידיים.. אבל שוב הייתי אמורה להיות במחזור ובגלל זה לא לקחתי גלולה.
    חשוב לציין שמאז שאמור היה להתחיל לי המחזור לא כל כך דממתי ועכשיו בקושי יש משהו.. ובד"כ יש כמות סבירה של דם במשך חמישה ימים לפחות.
    האם זה מאוחר מידי לקחת גלולת היום שאחרי כשזה היה בשלישי בערב? והאם קיים חשש להריון?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון. דחוף!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• חשש להריון. דחוף!!!!!!!!!!! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/12/2011

תחת גלולות הוסת שלך אמורה להגיע לפי הגלולות ולא כפי שהיתה לפני שלקחת גלולות כך שבדרך כלל הוסת תגיע כ 4 ימים לאחר גמר חפיסת גלולות.
    אם הוא ירד לך או את לו אין סיכון להיכנס מכך להריון.
    גלולת היום שאחרי יעילה למשך 72 שעות ממועד יחסי המין וגם אז הסיכון להריון עדיין קיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו