דחוףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף
    ת1
    10/12/2011

הייי אני בת 18 .... לפני שבוע קיימתי יחסי מין מוגנים עם החבר שלי ... זה ארך יותר זמן מהרגיל ...

יום לאחר מכן התחלתי להרגיש גירוד וכאב באזור איבר המין שלי ... והופיעו לי הפרשות לבנות ...

אחרי כמעט חמישה ימים סיפרתי לאימי על המצב ... היא שאלה אם קיימתי יחסי מין לאחרונה ואמרתי לה שלא... אז כשהיא שאלה את הרופאה ,הרופאה הסיקה שמדובר בפטריה ולכן התחלתי טיפול אנטיביוטי של כדור ששמים באיבר המין בלילה ..ומישחה שמורחים פעמיים ביום...

ביומיים שלושה האחרונים התחלתי להרגיש כאבים באזור האגן , ובבטן התחתונה , כל התסמינים שבדרך כלל מופיעים לי לפני מחזור , ואני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים אני רק לא יודעת מתי בדיוק כי הוא לא סדיר .

היום זה היום השני לטיפול , אך כשבאתי לשטוף את עצמי לפני שאמרח את המשחה ואקח את הכדור , ראיתי על התחתונית הפרשות דם בהירים...

לפי מיטב ידיעתי לפטריה אין תסמינים של דימום....

ממש חשוב לי לקבל את ההבחנה של אדם שמבין בנושא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףףף - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    11/12/2011

יתכן שהדמם נובע מהשפשוף כתוצאה מהחיכוך אך תשובה נכונה תוכלי לקבל רק לאחר בדיקה.
    את יכולה לפנות לרופא נשים בשאלה לגבי פטרת ואגב כך כשתיבדקי תוכלי לשוחח איתו על הדברים וכמובן לקבל אבחנה מדוייקת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו