בדיקה גניקולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה גניקולוגית
    ג'ן
    24/12/2011

שלום רב,

אני בת 18 ואני מעוניינת לעבור בדיקה גניקולוגית (פעם ראשונה) בשל סיבות שונות אבל ללא ידיעת ההורים.

חשוב לציין שאני גרה לבד ולא עם ההורים כך שנסיעות וכו' לא בעיה, מה שחשוב שהבדיקה תישאר ללא ידיעת ההורים (זאת אומרת שמידע הבדיקה לא יגיע לרופא המשפחה ויספר אותו להורים)

האם דבר כזה אפשרי? איך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה גניקולוגית

הוספת תגובה

• בדיקה גניקולוגית - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    25/12/2011

נכון להיום הרישומים של הביקורים אצל הגינקולוג נתנים לצפיה גם עי רופא משפחה אולם את בת 18 וזכאית לפרטיות מוחלטת. עליך לציין בפני רופא המשפחה שאת מבקשת לא לשתף את ההורים בנושאים בריאותיים ללא אישורך ועליו לציית לך. חל עליו איסור למסירת מידע עליך בשל זכותך לפרטיות (חוק מדינה שעליו לציית לו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחיות לבדיקה

ג'ן
    26/12/2011

שלום,

היום קבעתי בדיקה ורציתי לשאול אם ישנן הנחיות מיוחדות כדי שהבדיקה תהיה יעילה ביותר. למשל האם קיום יחסי מין יום/לילה לפני הבדיקה ישפיע לטובה/לרעה על תוצאות הבדיקה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחיות לבדיקה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    01/01/2012

לא ישפיע לשום כוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו