פרוגילוטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגילוטון
    דפנה
    03/01/2012

שלום,
    אני בת 22. קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 13.8 והכל היה סדיר.. מאז ומתמיד הייתי רזה.. התגייסתי ועליתי במשקל משהו כמו 8 ק"ג!! אחרי שהשתחררתי חזרתי לפעילות גופנית, התחלתי לאכול בריא יותר.. וירדתי במשקל את מה שעליתי.. הגוף שלי שכנראה התרגל להיות "שמן", כנראה נפגע.. ובערך שנה לא קיבלתי מחזור. עשיתי כל בדיקה אפשרית- MRI, בדיקות דם, אולטראסאונד ..הכל היה תקין. עד שרופא המשפחה המליץ לי להעלות במשקל..(גובהי 1.66 ושקלתי 47 ק"ג) ולקחת במשך חצי שנה גלולות פרוגילוטון לבניית רירית הרחם מחדש כהגדרתו.. מאז כבר עברו 5 חודשים. אני צריכה מחר להתחיל בדיוק את החפיסה האחרונה. העלתי מאז 5 ק"ג.. המחזור שלי סדיר (אני משערת שזה קשור גם לגלולות וגם לעלייה במשקל..). השאלה שלי- במידה ואני שומרת על המשקל התקין, ברגע שאסיים את החבילה האחרונה, זאתי שאני אמורה להתחיל מחר- עליי להמשיך לקחת את הגלולות האלו? או להפסיק ולצפות לקבלת מחזור סדיר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגילוטון

הוספת תגובה

• פרוגילוטון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/01/2012

המחזור שלך כרגע סדיר בגלל הפרוגילוטון. כשתפסיקי אותו נדע באמת אם המחזור הסתדר בעקבות עלייתך במשקל. סביר להניח שהוא יהי סדיר גם אם זה יקרה רק אחרי חדשיים שלושה. לגבי המשך הנטילה -עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל אולם על פניו נראה כי אם עלית במשקל, המחזור אמור להתחיל לתפקד גם בלי הכדורים אך זה יכול לקחת קצת יותר זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו