מה זה אומר מינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר מינון
    צצצ
    04/01/2012

אם הרופא אומר שהוא נותן לי גלולות במינון נמוך מה זה אומר?? זה משפיע איכשהו אחרת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר מינון

הוספת תגובה

• מה זה אומר מינון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/01/2012

במתן מינון נמוך מקווים לפחות תופעות לוואי. נסי ותראי. אם לא יתאים ניתן להחליף. לכל אישה מתאימה גלולה אחרת וההתאמה היא לפי ניסוי. לחלק מתאים מינון נמוך ולאחרות לפעמים מתאים דווקא מינון גבוה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן..

צצצ
    12/01/2012

אה כאילו מבחינת תופעות לוואי? בינתיים אני התחלתי לקחת והכל בינתיים בסדר פשוט רציתי להבין מה זה אמר...תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

טלי
    16/01/2012

גלולות במינון נמוך ממועטות בתופעות לוואי אם בכלל. לכן נהוג לתת אותן גם לנערות או למי שרק מתחילה לקחת. יש למשל שאני לוקחת שהמינון בהן ממש ממש נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו