כאבי בטן חזקים אצל ילדה בת 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים אצל ילדה בת 12
    אמא מודאגת
    07/01/2012

שלום,
    אני אמא לילדה בת 12. יש לה הפרשות שקופות מהנרתיק, ושיער ערווה ובבית השחי.
    היא עדיין לא קיבלה מחזור ראשון, אך לאחרונה היא מתלוננת על כאבי בטן עמומים ומידי פעם דוקרים בבטן התחתונה.
    אין לה חום ו/או בעיות עיכול.
    האם יתכן שאלה כאבים של לפני מחזור?
    ואם כן - כמה זמן זה יכול להימשך כך עד לקבלת המחזור?
    יש ימים שהיא מבקשת להישאר בבית וממש מתקפלת לשניים במיטה מרוב כאבים!
    לפני מספר ימים נתתי לה כדור נגד כאבים שאחרי כחצי שעה השפיע וזה עזר, אך אני חוששת לתת לה כ"כ הרבה כדורים (כל יום!)
    קבעתי לה תור לרופאת ילדים אך הכי מוקדם זה בעוד 3 ימים...
    אשמח לדעת האם יתכן שאלה כאבים המופיעים לפני קבלת המחזור הראשון או שאני ממש לא בכיוון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים אצל ילדה בת 12 - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    08/01/2012

מומלצת בדיקת רופא נשים בהקדם כדי לודא שקרום הבתולין יכול להעביר דרכו את הוסת.
    אם אכן כך, נשמע כי בקרוב תופניע גם הוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

דני
    18/01/2012

שלום רב,
    אינני רופא אבל ביתי סבלה מאותם כאבים ובסוף התברר כי היא סובלת מאבנים בכיס מרה..מבלי להלחיץ את כל המערכות הייתי ממליץ לבקש מרופאת המשפחה אולטראסאונד בבטן.וזאת בנוסף להמלצת הרופאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דני

אמא מודאגת
    18/01/2012

תודה על תגובתך - למחרת הלכתי איתה לקופ"ח ושלחו אותנו למיון עם חשד לאפנדיציט... ואכן, באולטרסאונד שביצעו לה גילו אפנדיציט מודלק והיא נותחה בהצלחה.
    תודה לאל - אנחנו כבר חזרה בבית, בלי כאבים :-)

בריאות לך ולבתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו