גלולות אסטל 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות אסטל 35
    רוני
    07/01/2012

שלום, המחזור התחיל לי ביום חמישי בלילה. ביום שישי בשעה 5 לקחתי את הגלולה הראשונה (יש לציין לי מעולם לא לקחתי גלולות בעבר) השאלה האם אני מוגנת כבר מסוף המחזור ? האם זה בסדר שלקחתי כמה שעות אחרי שהוא התחיל ? אשמח אם תענו מהא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות אסטל 35

הוספת תגובה

• גלולות אסטל 35 - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    08/01/2012

את מוגנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל..

רוני
    14/01/2012

האם את בטוחה ? כי לקחתי את הגלולה הראשונה קצת פחות מ24 שעות לאחר תחילת המחזור והבנתי שצריך ישר שהמחזור מתחיל.. והאם כל סוג של גלולות משפיע מהחפיסה הראשונה אם נוטלים נכון ? הגיוני שעם הגלולות האלה צריך אולי לחכות חודש ? תודה וסליחה על השאלות הרבות זה ממש חשוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל.. - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    15/01/2012

לא צריך לחכות חודש. את מוגנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו