גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    דנה
    19/02/2012

השתחררתי מהצבא והייתי צריכה לשנות את סוג הגלולות, עברתי מלודן להרמונט. לקחתי הרמונט חודש וחודש לאחר מכן הפסקתי [בגלל ריב עם החבר] וחודש לאחר מכן המשכתי לקחת. לקחתי 10 גלולות במשך 10 ימים והתחיל לי מחזור. זהו היום ה11 שאני אמורה לקחת גלולה אבל בגלל המחזור אני לא יודעת אם לקחת או לא. מה לעשות? האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות-עזרה

דנה
    20/02/2012

יש דימום קל מאוד..זה היום השני שלא לקחתי גלולה...מה זה אומר? זה תקין?
    שכחתי לציין שקיימתי יחסי מין ללא קונדום אך הוא לא גמר בפנים-מאז שהתחלתי לקחת גלולות שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות-עזרה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    21/02/2012

ב 3 חדשים ראשונים לנטילת גלולות יתכנו דימומים. מומלץ להמשיך לקחת ואת עדיין מוגנת. אם לא לקחת גלולות במשך יומיים עלייך להיעזר בקונדום כי את חשופה לאפשרות כניסה להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

דנה
    21/02/2012

פיספסתי יומיים והיום לקחתי שוב למרות הדימום- שמעתי בעצתך..אלו לא 3 החודשים הראשונים שאני לוקחת גלולות...תקופה ארוכה בצבא נטלתי לודן..בטוח שזה בסדר? ברגע שאסיים את החבילה להחודש יתחיל שוב מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    22/02/2012

הכוונה כשאני אומרת 3 חדשים ראשונים, זה תמיד ה3 חדשים שאחרי הפסקה. לא משנה אם ההפסקה היתה של חודש או שנה.
    זה נורמאלי שאת מדממת וקרוב לודאי שבסוף החפיסה תקבלי שוב וסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו