דחוף קצת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף קצת..
    מעין
    18/03/2012

היי :)
    לפני כשבוע הייתי חולה ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה.
    אחרי יומיים של לקיחת האנטיביוטיקה הרגשתי בגירוד באיבר המין, קצת אדום לי מסביב לחור של השתן וגם צורב קצת באופן תמידי.. לאחר מכן הסתכלתי על תופעות הלוואי של התרופה וראיתי שיכול להיות מצב של פטרייה באיברי המין.
    מה לעשות?
    אני לא יגיד לאמא שלי על זה כי אין בינינו יחסים קרובים כל כך.. אבל אני חייבת לטפל בזה כי זה ממש מציק לי... תודה :)
    ועוד משהו קטן... יש לי חבר כבר קרוב לשנה.. והחלטנו שנחיל לעשות סקס.. אבל אני חייבת גלולות כי אני לא סומכת על הקונדומים .. ואם אמא שלי תשמע על זה היא לא תקבל את זה בצורה יפה.. היא בכלל לא יודעת שאנחנו חברים..
    ואני לא יודעת איפה אפשר לקנות ?..
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף קצת..

הוספת תגובה

• עונה

לירון
    19/03/2012

בשביל להתחיל לקחת גלולות את צריכה ללכת לרופא נשים ולקבל מרשם. את יכולה ללכת לבד בלי אמא שלך היא לא חייבת לדעת מזה.
    מה שכן כדאי שאת וחבר שלך תעברו בדיקות קודם כדי לראות שלאף אחד מכם אין מחלת מין או משהו כזה ואת תוכל להתחיל לקחת גלולות.
    יש היום גלולות דור שלישי עם מינון הורמונים נמוך ( וזה מתאים לנערות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף קצת.. - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    20/03/2012

את יכולה לפנות לסניפי "דלת פתוחה" אשר נותנים יעוץ והדרכה לבני נוער ללא תשלום וכן בדיקות לפי הצורך לשם קבלת אמצעי מניעה. מיקומם ניתן לאיתור באינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו