פטרייה בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה בנרתיק
    רוני
    22/03/2012

אני שוכבת עם בן הזוג שלי כבר יותר משנה ולפני כמה זמן הבנתי שיש לי פטריה בנרתיק (אנחנו שוכבים עם קונדום), ודי הזנחתי את זה ואני מפחדת שיקרה משהו ואני רוצה ללכת לבדיקות.
    האם אני יכולה ללכת לגניקולוג ללא ידיעה של ההורים שלי? ואני צריכה עזרה בחיפוש גניקולוג טוב באיזור שלי כי אני בחיים שלי לא הייתי אצל גניקולוג.
    אשמח לעזרה מהירה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה בנרתיק

הוספת תגובה

• פטרייה בנרתיק - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    23/03/2012

פטריה אינה דבר שנגרם רק מיחסי מין ולכן את לא צריכה לפחד שהורייך ידעו שנבדקת מסיבה זו.
    בכל מקרה כדאי להיות במעקב גינקולוגי והרופא תלוי בקופת החולים אליה את משוייכת. בדקי באתר של הקופה שלך איזה רופא מקבל קרוב לאזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה בנרתיק

רוני
    26/03/2012

אבל הם יכולים לדעת שאני לא בתולה דרך בדיקות לא? ונכנסתי לאתר של הקופ"ח... אני לא מוצאת שם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה בנרתיק - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/03/2012

במקרה של פטרת ניתן לטפל גם ללא בדיקה. אם הטיפול לא משפר-יש מקום לבדוק.
    לגבי גינקולוגים באתר-חפשי תחת רפואת נשים או גינקולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו