בבקשה עזרו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרו לי...
    מאיה
    02/04/2012

שלום,אני מאיה נערה בת 15 בגיל 13 קיבלתי מחזור והוא לא היה סדיר אך הוא הופיע תמיד.בגיל 14 וחצי בערך (בחופש הגדול)החלטתי שאני רוצה להרזות הרבה ונרשמתי לחדר כושר והייתי בדיאטה לא מאוד בריאה של כ 650 קלוריות ליום(הייתי 68 ק"ג-ירדתי 8 או 9 ק"ג).ושנת הלימודים החלה אך עדיין היה מחזור,וגם כל החופש בזמן הדיאטה היה מחזור.
    בחופשת החנוכה של השנה הייתי נחושה בדעתי להוריד עוד במשקל וחזרתי לדיאטת הכסאח עם הכושר,אך שבפעם הזו היא לא עבדה כבעבר,ומאז חנוכה לא קיבלתי מחזור .
    אני קוראת הרבה יחסית על סיבות אפשריות ולכן פסלתי אנורקסיה נרווזה (כיום אני אוכלת כ-1000-1200 קלויריות ליום,ואני לא מורידה את כולם בחדר כושר),אני לא בתת משקל,אני 1.60 על 60 ק"ג.אני ממש לא בהריון.ויש מחלה שקשורה לבלוטת יותרת המוח.
    אני מאוד מודאגת ,ואתה האמת שאני לא אומרת לאמא שלי פשוט כי אני מתביישת ,אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי,אודה לכם מאוד...
    וסליחה אם התיימרתי יותר מדי להבין ברפואה,פשוט אני קראתי אז הרשיתי לעצמי.
    תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרו לי...

הוספת תגובה

• בבקשה עזרו לי... - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    03/04/2012

נראה לךי שאת מה שאת עוברתמתארת כדאי להפנות לגורם רפואי ולא לפורום. יש לערוך ברור מקיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו