איחור בנטילת גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור בנטילת גלולה
    שירלי
    09/04/2012

שלום, אני לוקחת גלולות פמינט באופן סדיר כבר שנה פחות או יותר. לפני כמה ימים התחלתי חפיסה חדשה לאחר הפסקה, לקחתי 5 גלולות כרגיל בשעה 19:00, ביום השישי קיימתי יחסי מין בצהריים ואת הגלולה של היום השישי שכחתי לקחת ונזכרתי רק בבוקר של היום למחרת (לקחתי אותה ב9:00 בבוקר).
    האם יש צורך בפוסטינור או שהשפעתה של הגלולה מהיום החמישי הייתה תקפה?
    בנוסף, האם עלי להשתמש באמצעי מניעה לא הורמונלי נוסף לגלולות להמשך החפיסה?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור בנטילת גלולה

הוספת תגובה

• איחור בנטילת גלולה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    10/04/2012

לא ברורה השפעת פוסטינור תוך כדי נטילת גלולות. הסיכוי להריון יחסית נמוך ומומלץ להשתמש באמצעי מניעה נוסף במשך שבוע מיום השיכחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור בנטילת גלולה

שני
    10/04/2012

לפי מה שאת אומרת עברו יותר מ12 שעות ולכן את כבר לא מוגנת, אני חושבת שכדאי שתקחי פוסטינור וכן תוסיפו קונדום לשבועיים הקרובים כי עכשיו את כבר לא מוגנת.. למקרה שלא ידעת, אם את לוקחת פמינט את יכולה להרשם לשירות מזכירונט שאגב זה בחינם ופשוט שולחים לך הודעות אס-אמ-אס לפלאפון כל יום בשעה קבועה עם תזכורת לקחת הגלולה, אני משתמשת בזה וזה מאוד עוזר, ממליצה לך לנצל את זה גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו