כאבים בשד לנערה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשד לנערה.
    מיכל
    11/04/2012

שלום,אני בת 16.2 ולפני כמה חודשים התחילו לי כאבים בשד, אלה כאבים בעיקר באיזור הפיטמה שמחמירים בזמן תזוזה. לפעמים כואב לי כשאני בלי חזיה אבל גם עם חזיה אני צריכה להדק אותה חזק מאוד ועליה ללבוש גוזיה כי כואב לי כשהשד זז (במיוחד בנסיעות אבל גם סתם בהליכה) ,זה לא קורה רק לפני או בזמן מחזור אלא גם הרבה לאחריו,בעיקר בשד היותר גדול ,אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש סובלת- אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה יכול ליהיות ואיזה טיפול עלי לתת (אולי טיפול טבעי בבית).
    לפני כשלוש שנים ראיתי גוש עגול בשד בערך ל-5 דקות אבל הוא נעלם אח"כ-אני מקווה שאין קשר.ואולי גם זה קשור: קיבלתי פעם ראשונה לפני 3.5 שנים והמחזור עדיין לא סדיר.
    תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשד לנערה.

הוספת תגובה

• כאבים בשד לנערה. - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    21/04/2012

קשה לענות ללא בדיקה. ממליצה לך להיבדק עי כירורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה-

מיכל
    30/04/2012

כדי להגיע לכירורג אני אמורה לפנות קודם לרוםא רגיל או לרופא נשים או ישר לכרורג?
    איזה רופא מטפל בזה בכלל?
    והאם זה נורמאלי שיש חומר צהוב קשה כזה בפיטמה?
    תודה רבה וסליחה על ההטרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה- - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    30/04/2012

בדכ ניתן לפנות ישירות לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו