מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידה אלבקינס - דחוף!!!נטלי15/04/2012
שלום רב ,
אני סובלת כבר שנה מפטרת חוזרת בשם קנדידה אלבקינס
הייתי אצל מלא רופאים בבדיקות גניקולגיות והביאו לי כל ביקור תרופה אחרת
פעם פלוקנזול 2 כדורים בנוסף גם אגיסטן נרות לנרתיק .
פעם שניה הביאו לי כדורי איטרנול עם נרות אגיסטן
כך במשך שנה התנסיתי בכול התרופות שקשורות לפטרת בנרתיק .
ברצוני לדעת איך אוכל לצאת מהסיוט הזה שאני סובלת כבר שנה !!!
יש לציין שהתופעות של הפטרת הם רק הפרשות ללא גרד ,וללא אודם .
1.האם הפטרת קנדידה אלבקינס מסוכנת ???? קראתי באינטרנט שהפטריה מוציאה רעלים שעלולה לגרום למוות , ואני מאוד מודאגת ...
2. האם הבעיה תגרום לי קושי בכניסה להריון ?
3. האם הפטריה גורמת לעקרות ???
4. האם כל התרופות שלקחתי מזיקות לרחם ולגוף בכלל ?
5. האם הפטריה יכולה לעבור לבד ללא שום טיפול או שזה עלול להחמיר .
אני מאוד מודאגת אודה על תשובתכם בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה אלבקינס - דחוף!!! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/04/2012השאלה החשובה היא האם יש לך בכלל פטרת ולפי מה נקבעה האבחנה. האם בוצעה תרבית? יש לברר מה הגורם להפרשות. פטרת בד"כ מגרדת. הפטרת לא גורמת למוות או עקרות והתרופות בדכ לא מזיקות אך האם כל ההפרשות היו פטרת או אולי רק חלקן הקטן? לדעתי רוב ההפרשות היו הפרשות רגילות של בלוטות ריר מצוואר הרחם ששום טיפול לא ימנע אותן כי הן נורמאליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה אלבקינס
נטלי15/04/2012אובחן לי על פי תרבית קנדידה אלבקינס .
ויש לציין כי ההפרשה נראת כמו נזלת בצבע שקוף וקצת לבן עם טיפת דם.
אני ממש מודאגת .
אנא עזרתך בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה אלבקינס - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/04/2012ההפרשה שאת מתארת אינה קנדידה אלא הפרשה שמתאימה לתקופה שסביב הביוץ ואין דרך תרופתית למנוע אותה. היא טבעית. קנדידה היא בדכ הפרשה סמיכה יותר לבנה לעיתים דמויית קוטג ומגרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?