פרוגליטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגליטון
    דפנה
    17/04/2012

שלום
    אני בת 22, גובהי 166 ושוקלת 52 ק"ג.
    עד בערך חודש ספטמבר שקלתי 47 ק"ג ולא קיבלתי מחזור בערך שנה.. רופא נשים אמר לי להעלות את משקלי (הורדתי בצורה דרסטית את הפעילות הגופנית שנהגתי לבצע על בסיס יומי) ולקחתי פרוגליטון במשך חצי שנה.. במהלך החצי שנה הזאתי קיבלתי מחזור סדיר שוב.. והכל היה טוב.. הפעם האחרונה שלקחתי את הגלולות האלו היה בחודש ינואר.. המחזור הגיע ב30 לינואר ומאז לא קיבלתי שוב מחזור.. יש לציין שעליתי ב5 ק"ג מאז! והיום אני שוקלת כבר 52 ק"ג..
    זה משהו שאמור להסתדר לבד? או דרוש בירור מחדש?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגליטון

הוספת תגובה

• פרוגליטון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/04/2012

הדימום שקיבלת עם הפרוגילוטון אינו וסת או מחזור אלא תוצאה של טיפול תרופתי מלאכותי ולכן כשהופסק, הפסיק המחזור להגיע. ברגע שהגוף שלך יהיה עם BMI תקין למשך מספר חדשים, תתחיל להגיע וסת טבעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

דפנה
    18/04/2012

כרגע אני נמצאת בBMI תקין.. אמנם יחסית בגבול התחתון שלו אבל עדיין הוא כבר תקין.
    זה נורמלי שהמחזור לא מגיע טבעי אחרי חודשיים וחצי?..זאת השאלה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה בבקשה

דפנה
    22/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו