דימום במהלך חפיסה רביעית - פמינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום במהלך חפיסה רביעית - פמינט
    דנה
    22/04/2012

היי,
    אני בחפיסה הרביעית של הגלולות ( פמינט ), כאשר דילגתי על המחזור בין החפיסה השלישית לבין זו הנוכחית. אני אמורה לעשות שבוע הפסקה בעוד 8 ימים, ואולם, מאז אתמול הבחנתי בדימומים תכופים וכן יש לי גם קצת התכווצויות באזור הרחם, ממש כמו במחזור.
    רציתי לשאול האם להתעלם, להמשיך את הגלולות כפי שאני אמורה ולעשות את ההפסקה באופן רגיל בשבוע הבא, או האם זה חריג ויש צורך לפנות לרופא \ להפסיק לצמיתות את לקיחת הגלולות.

רציתי לציין גם שבחפיסה השלישית פספסתי גלולה אחת, אך מאז ועד תחילת החפיסה הרביעית השתמשתי באמצעי מניעה חוץ גופי ( קונדום ), והבנתי ע"פ הגיניקולוג שלי שאין חשש שנכנסתי להריון.

בתודה,
    דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום במהלך חפיסה רביעית - פמינט - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    22/04/2012

תמשיכי כרגיל , כנראה בשל פספוס של גלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום במהלך חפיסה רביעית - פמינט - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    22/04/2012

דימומים יכולים לקרות בנטילת גלולות רצופה, בנטילת גלולות ממושכת או בשיכחת גלולות. המלצתי היא להמשיך את הגלולות כרגיל ואם לא שכחת גלולה אין לך מה לדאוג בנושא הריון.
    במקביל הייתי מבקשת בתור הבא מהרופא שלך שיבצע לך בדיקת PAP.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לגבי הגלולות

לינוי
    23/04/2012

אם את לוקחת פמינט אז תדעי שיש להם שירות תזכורות חינם - "מזכירונט" שמעביר לך כל יום לפלאפון הודעה אישית לזכור לקחת גלולה (כי יכול להיות שבגלל זה היה לך דימום כי שכחת גלולה) אז תשתמשי בשירות הזה הוא מאוד נוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו