שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימי
    27/05/2012

אני בת שבע עשרה ויש לי חבר בן שמונה עשרה כבר חצי שנה...אנחנו מקיימים יחסי מין מוגנים כבר כמעט שלושה חודשים אך לפני שלושה ימים קימנו יחסי מין ולאחר שחבר שלי גמר והוציא ממני ראינו שהקונדום נקרע.
    רצנו לבית מרקחת וכשעה לאחר מכן כבר לקחתי פוסטינור.
    רציתי לדעת מה הסיכוי שאני בהיריון ואיך אני יכולה להיות בטוחה שהכדור עבד ואני לא בהיריון?
    יש לי כאבים בבטן וקצת בחילות האם זה נורמלי?
    מתי המחזור שלי צריך להגיע עכשיו?
    והאם מותר לנו שוב לקיים יחסי מין או שצריך לחכות תקופה מסויימת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    28/05/2012

הבחילות והכבי בטן לא מצביעים על הריון ,במקרא שלך פרוסטינור אמור לעזור
    את צריכה להתאזר בסבלנות על להופעת הוסת
    כמובן שאין מניעה מיחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אנונימי
    28/05/2012

לא ממש הבנתי... מתי ואיך אני יוכל לדעת בוודאות שאני לא בהריון והפוסטינור באמת עבד?
    והמחזור שלי אמור להגיע בתאריך הרגיל שלי או שהוא אמור להקדים בעקבות לקיחת הכדור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לכם

לימור
    05/06/2012

לעבור לגלולות. כל עוד תזכרי לקחת לא צריכה להיות בעיה ופחד של קונדום שנקרע.. וכל זה..
    את רק צריכה ללכת לרופא נשים והוא יתאים לך סוג. יש היום מינונים נמוכים שמתאימים לנערות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו