גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    מתלבטת
    29/05/2012

לפני כשנה הפסקתי ליטול גלולות דיאנה אחרי נטילה של 3 שנים בעקבות הופעת ורידים על הפנים והגוף..עשיתי הפסקה של 3 חודשים בהם רוב הורידים מאוד נחלשו או נעלמו אך בגלל שלא היה לי מחזור 4 חודשים המליץ לי הרופא על גלולות עם מינון נמוך כמו פמינט. עד עכשיו האיתי מרוצה מפמינט ( נוטלת כבר כ 9 חודשים) אך ליפני כשבוע החלו שוב להופיע ורידים על הגוף והפנים ומאט אקנה שעבר עם תחילת פמינט

מה הפיתרון במקרה הזה?
    יש לציין שאני בעלת שחלות פוליציסטיות והמחזור שלי פעם בחצי שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    29/05/2012

נסי בתאום עם הרופא שלך סוג אחר של גלולות במינון נמוך שיטפלו גם באקנה וגם אולי יגרמו פחות ורידים אם כי אני בספק לגבי הורידים שקשורים גם לגנטיקה משפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

מתלבטת
    29/05/2012

את יכולה להמליץ אולי על סוג גלולות בעל מינון נמוך מפמינט שיטפל גם באקנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    29/05/2012

מציעה לפנות לרופא המטפל שמכיר את תולדותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו