הקדמה במחזור ושינוי בלקיחת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמה במחזור ושינוי בלקיחת גלולות
    שירלי
    18/06/2012

שלום, אני לוקחת כבר שנה באופן קבוע גלולות מסוג פמינט. מהחפיסה האחרונה פספסתי שלוש גלולות (15, 16 ו-17 מתוך ה21). היום קיבלתי מחזור, כאשר המחזור שלי מאוד מסודר בעקבות הגלולות ואני מקבלת אך ורק בהפסקה. האם להמשיך לקחת של שלושת הגלולות האחרונות כרגיל? או לעצור ולהתחיל חפיסה חדשה ביום שבו המחזור נגמר?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קודם כל, כל הגלולות בפמינט

דנה
    18/06/2012

זהות ובעלות אותו מינון של הורמונים כך שזה לא משנה איזה מספרי גלולות שכחת (שזה כבר טוב) אבל כנראה שבגלל השכחה המחזור הקדים. לפי דעתי תיקחי את הגלולות ששכחת כרגיל, כשתסיימי תעשי שבוע הפסקה ותתחילי חפיסה חדשה אחרי 8 ימים. לפי ההוראות...אני מאמינה שאחרי החפיסה הבאה הכל יבואו על מקומו בשלום... דבר שני, אני גם לוקחת פמינט ויש להם שירות מזכירונט (בחינם!) שדרכו את מקבלת SMS לפלא כל יום עם תזכורת לקחת את הגלולה, תאמיני לי שאם היית מקבלת הודעות כל יום לא היית מגיעה למצב שבו שכחת שלוש גלולות... אז בהחלט כדאי לך להירשם.
    אני מקווה שעזרתי לך :) שיהיה יום מקסים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקדמה במחזור ושינוי בלקיחת גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/06/2012

שירלי שלום,
    אם שכחת כבר 3 גלולות והתחלת לדמם אין טעם בהמשך הנטילה. הפסיקי את הגלולות ל 7 ימים וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה, ואני מציעה לך ולכל שאר הגולשות להיזהר מהמלצות של גולשות כאלה ואחרות בנושאים שקשורים לנטילת תרופות עם אינטרסים נוספים פרט לטובתך. הקפידו להיעזר בחוות דעת ועצות ממקור רפואי מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו