חשש להריון דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון דחוף!!!
    שחר
    09/07/2012

אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום אחר כך לקחתי פוסטינור לפני שעברו 3 ימים מאז קיום המגע.. לפני שקיימנו יחסים הייתי עם גלולות סרזט שזה גלולת החודש השלם שנפוצה בארהב הפסקתי לקחת אותה כמה זמן לפני המגע ולכן לקחתי פוסטינור.. איחר לי המחזור ביותר מחודש אבל לבסוף קיבלתי אותו עם כאבים והכל כמו שצריך במהלך המחזור התחלתי לקחת את הגלולה שוב.. אתמול הופיעה לי הפרשה חומה.. שמעתי שזה לפני הריון משהו כזה.. אני צריכה לציין שכשאני וחבר שלי מקיימים יחסים הוא שם קונדום לקראת הגמערה ולא בכל קיום המגע.. יש חשש להריון? יש טעם לעשות בדיקת שתן בשלב כה מוקדם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון דחוף!!!

הוספת תגובה

• חשש להריון דחוף!!! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    10/07/2012

אם עדיין לא בצעת בדיקת הריון לאחר שהוסת איחר, אני מציעה לך לבצע כעת היות שפוסטינור לא מונע את כל ההריונות ולא כדאי לגלות הריון בשלב מאוחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון.. דחוף

שחר
    11/07/2012

כבר עשיתי בדיקת הריון לאחר שלקחתי פוסטינור וגם קיבלתי מחזור.. וכשקיבלתי מחזור התחלתי לקחת את הגלולות שוב פעם(המחזור נגמר לפננ שבועיים פחות או יותר) אבל היו לי 3 ימים הפרשות חומות.. אם לפני שבועיים קיבלתי מחזור זה לא מוקדם מידי בשביל בדיקת הריון? יש לציין שאחרי המחזור כשהתחלתי לקחת גלולות אננ וחבר שלי שכבנו כשהוא שם קונדום לפני הגמירה ולא במהללך כל קיום היחסים.. בדיקה עכשחו כשאין עוד איחור במחזור תראה תוצאה אמינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו