מחזור רק ליום אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור רק ליום אחד
    נועה
    13/07/2012

שלום אני נועה בת 16 , כתבתי כבר את ההודעה שלי בפורום נשים אבל לא ידעתי שיש רק לנערות .. הבעיה שלי היא שהתחיל לי המחזור בצבע שחור ואז חום ואז אדום והמשיך לי המחזור הרגיל רק ליום אחד ! ושוב נהיה לי שחור ואז חום , שבדרך כלל יש לי מחזור משהוא כמו שבוע , יש לי כאבים בבטן בין הצלעות וכאבים בחזה בצד ימין איפה שהלב כאבים חזקים כמו דקירות שאאפשר לנשום ! אני חולת צלייאק , ובבדיקת הדם שלי יצא שיש לי אפס אחוז גלוטן בגוף , אבל כל הארבע שנים האלה תמיד יצא לי שיש לי מאה אחוז גלוטן בגוף .. וכאשר יש לי גלוטן בגוף המחזור תמיד מעקב לי כמו חודשים ככה או אפילו שלוש
    אני גם בתת משקל אבל אני מנסה לעלות במשקל ואני שמנתי קצת .
    הבעיה הכי גדולה זה שאני וחבר שלי עושים סקס יבש והוא גמר כמה פעמים , ואני מפחדת פחד מוות .. אולי זה בגלל זה ? אני זוכרת שהמחזור שהיה לי רק פעם אחת היה לפני שעשינו את זה .. בבקשה תעזרו לי אני מפחדת פחד מוות ! ואני חייבת עזרה !תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור רק ליום אחד

הוספת תגובה

• מחזור רק ליום אחד - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    13/07/2012

לפי התאור שלך עדיף שתבדקי ע"י רופא נשים , ניתיים תבצעי בדיקת הריון ביתית על מנת להיות רגועה , אבל גם במקרא של בדיקה שלילית את צריכה בדיקת רופא נשים, כולל אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור ליום אחד

נועה
    13/07/2012

אבל שחכתי לציין שאנחנו עושים סקס יבש עם בגדים עם תחתונים עם מכנסיים עם הכול
    לא שאנחנו ערומים או משהוא ... והרבה אומרים שאאפשר להכנס להריון עם עושים את זה עם בגדים וגם שאין מצב , אני מקווה שלא .. תעני לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי שוב לציין

נועה
    13/07/2012

הוא היה רק עם בוקסר ואני עם מכנס בד ותחתונים , ולפעמים גם עם ג'ינס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו