שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימית
    15/07/2012

היי.. אני וחבר שלי לפני כמה הזמן התחלנו לקיים יחסי מין. ויחד עם זאת.. התחלתי לקחת גלולות. עכשיו.. שכבנו כבר כמה פעמים.. והפעם הראשונה כאבה לי בחדירה.. וזה ממשיך לכאוב לי כל פעם שהוא חודר. ואז זה עובד. זה נורמאלי שגם אחרי 4 פעמים הקרום ממשיך להיקרע? מה אני יכולה לעשות עם זה?
    דבר נוסף, התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור.. ועברו כבר שבועיים פלוס, ואני עדיין מדממת. והדימומים מתגברים בזמן סקס ואחרי.. ואין לי כאבי מחזור וכאלה.. זה בסדר שאני ממשיכה לדמם בזמן סקס?
    תודה מראש על העזרה.. חשוב לי להדגיש שאני לא חושבת שאני חולה במשהו כי אני כן שומרת על היגיינה ולא משתמשת בטמפונים ואין לי גירודים וכו במהלך היום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    17/07/2012

קשה לענות לך על תלונה של כאב ודמם ללא בדיקה. ממליצה לך לפנות לרופא אך באופן כללי דמם בתחילת נטילת גלולות אינו נדיר אלא שכיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו