כאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור
    גילי
    11/08/2012

אני בת 14 קיבלתי מחזור לפני שנתיים ומאז יש לי כאבים נוראיים שאני במחזור אם אני לא יקח משככי כאבים אני יסבול נורא .. רציתי לדעת אם יש אפשרות להעלים את הכאבים האלה כי אני ממש לא רוצה לקחת כדורים כל חודש עד שאני יגיע לגיל שבו המחזור יגמר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור

הוספת תגובה

• מחזור

מאי
    12/08/2012

אי אפשר להעלים אותם ככה, יכול להיות שעם השנים זה יכאב פחות מעצמו אבל כרגע האפשרויות שלך זה שיטות סבתא כל מיני תה שאני לא יודעת כמה זה עובד או משככי כאבים ויש לך גם אפשרות של לקחת גלולות ותצטרכי ללכת לרופא נשים שיתאים לך את הסוג המתאים. חשבת על גלולות? כי יש מינונים נמוכים של הורמונים שלא יעשו תופעות לוואי בד"כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    12/08/2012

הטיפול שלך מקובל מאוד אך ישנם חלופות ,ממליצה שתתיעצי עם רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הבת שלי סבלה עד לא מזמן.

שוש
    13/08/2012

אוי, חמודה. מאי צודקת. גלולות יכולות לעזור להפחית כאבי מחזור. הבת שלי גם סבלה מזה, ממש. היום ימים ששכבה במיטה מקופלת עם כאבים איומים. הלכה לרופא נשים שהמליץ על גלולות שמיועדות לצעירות הכאבים פחתו. זה לא קסם וזה לא מעלים לגמרי את הכאבים אבל יש שיפור משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור

שלי
    16/08/2012

אני גם מסכימה עם קודמותיי, שווה לך לשקול לקיחת גלולות נגד היריון כמו שכבר נאמר יש גלולות עם מינון נמוך של הורמונים שגם בקושי עושות תופעות לוואי, אם בכלל.. כמו למשל, שיכולות להתאים לך ולעזור.
    תקבעי פגישה אצל גניקולוג והוא גם יסביר לך על זה. חבל שתסבלי סתם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו