ד"ר שלום! בעייה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום! בעייה רצינית
    .....
    24/02/2008

שלום יש לי בעייה שלדעתי דיי רצינית והיא מאוד מדאיגה אותי...
    אני בת 16 ולפני חודשיים התחלתי לקיים יחסי מין קבועים הפעם הראשונה הייתה מאוד כואבת ולכח כ חצי שעה עד שבן זוגי הצליח להחדיר...אחריי זה גילינו שיש לי 2 פתחים בתוך הנרתיק וחיפשתי על זה באינטרנת וגיליתי שיש כזה דבר והוא אמור להיקרע אבל אצלי חודשיים אחריי קיום יחסי מין זה לא נקרע רק החורים התרחבו אני חושבת שיש לי קרום בלתי חדיר וגם יש 2 פתחים ולפני כמה זמן כשקיימו יחסי מין הוא בתעות הכניס חזק והתחיל לרדת לי דם בכמויות מאוד מאוד גדולות ואחריי שבועיים שוב ניסינו לשכב אבל זה מאוד כאב לי ועכשיו גם הופיעו לי הפרשות מוזרות וסמיכות בצבע צהוב\כתום כזה וממש הרבה הפרשות...ואני לא יודעת מה אפשר לעשות אם זה אני לא מתכוונת לידעה את אמא שלי כי היא נגד קיום יחסי מין ביל כזה ואני רוצה להמשיך לקיים יחסי מין האם יש פיתרון לבעייה שלי או שרק בניתוח?
    תודה מראש ":)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שלום! בעייה רצינית

הוספת תגובה

• לבעלת הבעיה הרצינית שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/02/2008

ובכן בעייתך מצריכה התיחסות רפואית, וזו יכולה להיות רק אחרי בדיקה.
    הפתרון תמיד יהיה כרוך בניתוח, והסרת המחיצה.
    ללא הניתוח יהיו כאבים בקיום יחסי מין.
    אני מקווה שהפעם עניתי על השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ותודה רבה :)

.....
    26/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו