לבעלת הבעיה הרצינית שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבעלת הבעיה הרצינית שלום,
    ד''ר יעקב אורבך
    24/02/2008

בעייתך אומנם די נדירה.
    מהתיחסות למכתבך בלבד, מדובר כנראה במחיצה בנרתיק, המחלקת את הנרתיק לשני חלקים.
    המחיצה הזו גורמת למעשה להווצרות של שני פתחי נרתיק צרים, וזו הסיבה לכאב הנגרם בזמן מגע מיני.
    הדימום שאת מתארת, שקרה אחרי תקופה מסוימת של קיום יחסי מין , נגרם כתוצאה מקריעה של המחיצה או חלק ממנה, דבר זה גרם לכאב ולדימום המוגבר.
    אייני יודע מה סיבת ההפרשות המתוארות על ידך, כנראה דלקת. אך דבר זה מצריך בדיקה.

מחיצה בנרתיק, כמו שאמרתי תופעה יחסית נדירה, מצריכה בדיקה גניקולוגית. מאחר והיא יכולה להיות משולבת בבעיה של רחם כפול, שלם או חלקי, ואף בפגמים של מערכות אחרות בגוף.
    עלייך להסב את תשומת ליבה של אימך לתופעה, עם או בלי לציין את העובדה שאת מקיימת יחסי מין, ולבקשה לבוא איתך לרופא נשים.

באפשרותך לבקש מן האם לצאת בזמן הבדיקה, ולספר לרופא על העובדה שאת מקיימת יחסי מין בהיותך עימו לבד בחדר, ובאותה הזדמנות לומר לרופא שאינך מעונינת שאימך תדע על כך.
    אני בטוח שהרופא ישמור על הסוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבעלת הבעיה הרצינית שלום,

הוספת תגובה

• תודה רבה

.....
    25/02/2008

תודה רבה על העזרה אבל יש סיכוי שהכל בסדר או שבכל זאת זה מחייב טיפול?
    כי לפני שנתיים עשו לי אולטראסאונד אצל רופא נשים והוא אמר שהכל תקין האם זה אומר משהו?
    והאם יש לי סכנה בלקיים יחסי מין בשלב זה או שאפשר לעשות זאת בעדינות?
    תודה רבה *חסוי*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו